Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima restaurant”
Beoordeling van Guys Bar & Snug

Guys Bar & Snug
Geclassificeerd als nr. 5 van 36 Restaurants in Clifden
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
27 augustus 2018 beoordeeld

Sfeervol restaurant. Mix van traditie en modern. Prima keuken en vriendelijke bediening. Ook geschikt voor kindereen

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Marcel d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.379)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.379 beoordelingen

20 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De avond dat wij er waren was het erg druk ivm een paarden happening. We konden in overleg wachten aan de bar tot er een tafeltje vrij zou komen. Vlg de ober zo’n 3 kwartier, maar na 20 minuten werden we al opgehaald en hebben we heerlijk kunnen eten.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank jokeMeppel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In Clifden was op dat moment een grote paarden show. Overal erg druk maar ondanks de drukte bleef personeel attent en vriendelijk. Salade met geiten kaas en de curry courgette soep waren heerlijk.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank ErwinvdM-69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2018 beoordeeld

Het eten bij Guy's Bar was prima. Wij hadden niet gereserveerd, zodat we een half uurtje aan de bar moesten wachten op een tafel. Het was geen probleem om met een biertje sfeer te proeven. De tafel was binnen een half uur beschikbaar en we werden vervolgens goed verzorgd.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank NLWsp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na het lezen van TripAdvisor zijn we hier beland. Heerlijke Chicken Goujons gehad! Vriendelijk personeel, leuk ingericht en lekker eten!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank liannegreving
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Guys Bar & Snug bekeken, bekeken ook

 
Clifden, County Galway
Clifden, County Galway
 

In Guys Bar & Snug geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding