Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Golfers ”
Beoordeling van Davitts Restaurant

Davitts Restaurant
Geclassificeerd als nr. 14 van 57 Restaurants in Kenmare
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Eetcafé
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
27 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekend restaurant. Vlotte en attente bediening. Black puding is een van de beste die we ooit gegeten hebben.

Datum van bezoek: april 2017
Bedank Peter K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (554)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 554 beoordelingen

25 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Modern ingerichte zaak. Kaart voldoende gevarieerd. Echter verkeerde keuze gemaakt. Maar disgenoten waren lyrisch over de bloedworst. De Fish & Chips: heerlijke kabeljauw groot portie. Mooie ervaring.

Datum van bezoek: april 2017
Bedank Henry K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 april 2017 beoordeeld

goede service, lekker eten, aangename life muziek op de achtergrond. Mooi moderner interieur. zeker een aanrader

Datum van bezoek: april 2017
Bedank Expooke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 april 2016 beoordeeld

Leuk restaurant, lekker lam, pastra was ook prima. Kids had kip burger en fajita.
Sfeer prima en leuke muziek.

Datum van bezoek: april 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank hke130668
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Omdat nummer één van de lijst van Tripadvisor op maandag gesloten was moesten we op zoek naar een ander restaurant in Kenmare. We kwamen bij Davitt's terecht, waar ook die avond life muziek zou zijn. Het restaurant was vol maar na 10 minuten wachten, we werden tijdelijk even midden in 'de zaal' gedropt, kregen we onze plaats -ver van de muziek- toebedeeld. De bediening wasbeits en (te) snel, het eten was goed, de kaart beperkt tot de traditionele Ierse gerechten steaks, fish and chips, et cetera. Di muziek was wel opvallend hard aanwezig en maakte dat je elkaar tijdens het eten niet goed kon verstaan. Wel vriendelijk allemaal, maar niet bijzonder.

Datum van bezoek: juli 2015
Bedank JoepMCG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Davitts Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Kenmare, County Kerry
 

In Davitts Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding