Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top zaak ... Super verse producten oeters zijn heerlijk”

Tom Crean Fish & Wine & Accommodation
Geclassificeerd als nr. 8 van 57 Restaurants in Kenmare
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 16 US$ - 34 US$
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Romantisch, Grote groepen, Lokale keuken, Speciale gelegenheden
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Buiten zitten, Reserveringen
26 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze eerste avond in kenmare , we vroegen in de B&B en lekker visrestaurant . Zo kwamen bij dit terecht ... Aanrader !!! Voorgerecht oesters en hoofdgerecht zalm met sesam kruidenkorst ... Top ... Uitstekende wijnkaart !!!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Tomas2800
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (650)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 650 beoordelingen

31 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten ! Uitstekend visrestaurant.
Live music was leuk.
Pittige prijs, maar eten was het waard

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank 870stellag
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier zeer lekker à la carte gegeten.
De menukaart heeft voor elk wat wils en er wordt rekening gehouden met voedselallergieën.
De menukaart op de website is up to date.
Op maandag- en donderdagavond kan je trouwens genieten van live muziek!
Wij hadden gereserveerd en ik ben van mening dat dit aan te raden is.
De bediening is zeer vlot en vriendelijk.
Voor de bierliefhebbers kan ik het huisbier van het restaurant aanraden: Expedition Ale Irish red.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Koen V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2017 beoordeeld

We hebben hier vaak gegeten. Het is iets duurder dan de meeste andere restauranten in Kenmare, maar de kwaliteit is altijd zeer goed. Erg vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: augustus 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank tab524
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AileenCreanOB, Owner van Tom Crean Fish & Wine & Accommodation, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 maart 2017
Google-vertaling

Thanks very much for your 5* review. I'm delighted you enjoy dining with us. We look forward to welcoming you back.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2016 beoordeeld

mooi, gezellig restaurant met heel vriendelijke bediening! De keuken is top, overwegend vis en schaaldieren op t menu. Niet echt goedkoop, maar zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Danielle V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tom Crean Fish & Wine & Accommodation bekeken, bekeken ook

Kenmare, County Kerry
 

In Tom Crean Fish & Wine & Accommodation geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding