Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Een prachtige fresco over het laatste oordeel

De mooie gerestaureerde kerk ligt ophet fietsroute netwerk. Prachtig om tijdens de bloesems te ... meer lezen

Beoordeeld op 15 februari 2017
Lea M
,
Sint-Truiden, België
Een prachtige plek om te ontdekken

Ben je in de buurt van deze mooie kerk? Probeer dan zeker of de toegangsdeur open is. Als je het ... meer lezen

Beoordeeld op 14 augustus 2016
Martje B
,
Bilzen, België
Lees alle 11 beoordelingen
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Beoordelingen (11)
Beoordelingen filteren
11 resultaten
Waardering van reizigers
3
8
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
3
8
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 11 beoordelingen
Beoordeeld op 15 februari 2017

De mooie gerestaureerde kerk ligt ophet fietsroute netwerk. Prachtig om tijdens de bloesems te komen fietsen. In de kerk is een prachtige gerestaureerde fresco van het laatse oordeel.

Datum van activiteit: mei 2016
1  Bedank Lea M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 augustus 2016

Ben je in de buurt van deze mooie kerk? Probeer dan zeker of de toegangsdeur open is. Als je het geluk hebt hier op een zonnige dag te passeren dan kan je ten volle genieten van de schitterende lichtinval. De Sint Genovevakerk is prachtig gerestaureerd en beschikt over een uitzonderlijke rijkdom aan muurschilderingen. Heb je pech en kan je er niet in, dan wandel of fiets je in de buurt richting 'Hondsberg', van daaruit heb je een geweldig zicht op deze kerk die in 1935 als monument beschermd werd.

Datum van activiteit: augustus 2016
Bedank Martje B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 augustus 2016

Zeker een bezoek waart in deze zeer mooie prachtige Katholieke Kerk gelegen in Zepperen, waar men zeer waardevolle roerende goederen kan bewonderen

Datum van activiteit: juli 2016
1  Bedank roland w
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 april 2016

Als je fresco's zien van het laatste oordeel, Sint-Kristoffel of het leven van de heilige Genoveva, dan moet je in de kerk van Zepperen zijn !
Nadien kan je genieten van een lekker biertje in taverne Haspengouw tegenover de kerk.

Datum van activiteit: april 2016
Bedank Jean O
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 oktober 2015

Als je in Zepperen bent zeker de moeite om even te stoppen. Ook het kerkhof rond de kerk is mooi, er loopt zelfs een stukje van het fietsroutenetwerk over (tussen nr 180 en 171). Naast de "entree" van het kerkhof ligt een café met terras met zicht op de kerk.

Datum van activiteit: september 2015
1  Bedank gaateensvoets
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken