Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ça donne encore plus d’Envie ;-)”
Beoordeling van L'Envie

L'Envie
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Restaurants in Sint-Denijs
Prijsklasse: € 45 - € 105
Gegevens restaurant
9 september 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Van het hervekaas- met luikse strooppralientje als eerste aperitiefhapje (van vele) tot en met het luikse wafeltje als laatste toemaatje bij de koffie: alle gerechtjes waren smaakbommen. Heel lekker en gezellig, met uitstekende bediening en wijnen. We komen terug!

Datum van bezoek: september 2023
Bedank Discover11644943494
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (177)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 177 beoordelingen

16 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij kende de zaak niet dus lieten we het op ons af komen. Wij waren onder de indruk! De hapjes waren mooi afgewerkt en goed op smaak, het was goed begonnen daarna de kalf tartaar vond ik super, vooral de saus was fantastisch. Daarna kwamen we bij de "noordzeevis" met erwten en daslook eveveens zeer lekker maar vooral de garing van de vis was TOP!
Het hoofdgerecht was subliem! De verschillende bereidingen van het lam was ook top, men vrouw vond vooral het bretoens koekje met het lam en de kaas er over geraspt subliem! Ik heb daarna de kaas gegeten met de brioche. Als ik iets zou moeten zeggen miss een tweede soort brood bij de kaas, een noten toast of meergranenbroodje ofzo maar al bij al was alles super!

Datum van bezoek: mei 2023
Bedank BennyD377
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
6 maart 2023 beoordeeld

Plaats wordt aangeduid bij de open keuken met te veel lawaai...zien klaarmaken van gerechten uit vele busjes en spuitzakken...
Te koude hoofdgerechten.... gevlekte bladgroente met gat.(dat moet je toch zien!!!)
De chef loopt bij het begin van de shift al met vuile schort in het restaurant en de open keuken... (wellicht van de vorige service).
Door de open keuken zie je constant de vieze voorschoot.
Ze schrobben de open keuken . de werktafel... met veel schuim nog terwijl je aan het eten bent de keuken.. (beter het luik dicht doen).
te veel lawaai van ??? mixers andere toestellen?)
Terwijl wij er zitten op te kijken staan er twee keukenhulpen met hun gsm te werken en wellicht leuke beelden te delen.. en daarna aan de borden...

Leuk/aangenaam is anders....

Hier is michelin absoluut te gul geweest.

Te duur voor wat je krijgt!!!!

Goede, mooie stoelen, mooi interieur, Goeie bediening!!!

Datum van bezoek: februari 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank gerard0147
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
28 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie , kleine zaak in huiselijke sfeer, vriendelijk personeel, lekkere keuken. Fijne gerechten, soms speciaal gebracht op een leuk bordje!

Datum van bezoek: januari 2023
Bedank Ingrid R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 juli 2022 beoordeeld

Dit is een zeer goed restaurant qua bediening, kader, ligging, beperkte menukaart, wijnselectie en prijs/kwaliteitverhouding.
De smaken van de gerechten zijn een Michelinster waard, maar ik verwacht nog altijd iets verrassendere combinaties. Ben ik te veeleisend? Wel, ik denk als dit restaurant zich wil beter profileren ten opzichte van het gelijkaardig aanbod in de streek, dat het op dit vlak zal moeten gebeuren.
Een kleine opmerking wat de bediening betreft: de mondelinge aankondiging van de gerechten met de uitleg was een beetje 'op automatische piloot'. Er werd geen poging ondernomen om een iets persoonlijker contact tot stand te brengen. Geen vraag, geen anekdote, geen mopje ... Voor mij is het vooral dit persoonlijk contact dat mij doet terugkeren naar een restaurant.
We komen zeker terug, maar met dezelfde kritische blik.

Datum van bezoek: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Gonzalo_de_Berceo
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die L'Envie bekeken, bekeken ook

Heestert, Kortrijk
Zwevegem, West-Vlaanderen
 
Zwevegem, West-Vlaanderen
 

In L'Envie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.