Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 134
Volledig restitueerbaar voor do 30 mei
Inclusief ontbijt
Expedia.com
€ 139
Volledig restitueerbaar voor vr 31 mei
Inclusief ontbijt
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
Hotels.com
€ 139
Volledig restitueerbaar voor vr 31 mei
Inclusief ontbijt
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Chris Van de Put

Een échte aanrader!!

5,0 van 5 bollen30 jan 2024 beoordeeld
We verbleven van 25 tot 27/01/24 in het hotel Moriaanshoofd. We kenden het niet maar hadden het geboekt omdat ze Vlaanderen Vakantiecheques aanvaardden.
Wat waren we blij verrast! We werden zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen! De kamer was ruim en in orde en we hadden een fantastisch uitzicht op de achtergelegen parktuin!
Het ontbijt was zeer verzorgd. We dineerden in het gezellige restaurant waar we smulden van een overheerlijke côte à l'os en een black angus steak!
De gastheer verzekerde ons dat de tuin nog mooier is in de zomer, dus hier zien ze ons zéker terug!!!
Datum van verblijf: januari 2024
Kamertip: Breng zeker je wandelschoenen mee (en bij regenachtig weer best laarzen) want er zijn veel leuke...
Reistype: Bezocht met familie
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Booking.com
€ 139
€ 134
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
    € 139
  • Expedia.com
    € 139
  • Agoda.com
    € 134
0.0 km van Country Lodge Hotel Moriaanshoofd
Gratis wifi
Gratis parkeren
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    € 220
  • Hotels.com
2.3 km van Country Lodge Hotel Moriaanshoofd
Gratis wifi
Gratis parkeren
Leopold Hotel Oudenaarde Deluxe King Overview with door to corridor
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    € 122
  • Hotels.com
6.5 km van Country Lodge Hotel Moriaanshoofd
Gratis wifi
Roomservice
Booking.com
€ 145
    6.5 km van Country Lodge Hotel Moriaanshoofd
    Bar/lounge
    Booking.com
    € 123
    Volledig restitueerbaar
    • Priceline
      € 123
    • Agoda.com
      € 123
    4.5 km van Country Lodge Hotel Moriaanshoofd
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    6.2 km van Country Lodge Hotel Moriaanshoofd
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    9.4 km van Country Lodge Hotel Moriaanshoofd
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    15.9 km van Country Lodge Hotel Moriaanshoofd
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    17.3 km van Country Lodge Hotel Moriaanshoofd
    Gratis parkeren
    Bar/lounge
    Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
    14.2 km van Country Lodge Hotel Moriaanshoofd
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Meer hotels in Mullem bekijken
    Beoordelingen (73)
    Beoordelingen filteren
    73 resultaten
    Waardering van reizigers
    36
    27
    6
    3
    1
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    36
    27
    6
    3
    1
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    1 - 6 van 73 beoordelingen
    Beoordeeld op 20 juni 2023

    Mooi gelegen hotel. Propere kamers. Goed restaurant met heel vriendelijk personeel uitgezonderd de hoteluitbater. Wees verschillende keren op een irritante wijze op regels die van toepassing zijn in het hotel zonder dat deze overtreden werden. Zou beter op pensioen gaan en de zaak overlaten aan zijn super vriendelijke dochters. Ontbijt in buffetvorm. Ook in de ontbijtruimte zijn twee borden aangebracht met regels die dienen gevolgd worden.

    Datum van verblijf: juni 2023
    Reistype: Reisde met vrienden
    Bedank Johan V
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Joris Igor Houwen, General Manager van Country Lodge Hotel Moriaanshoofd, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2023

    Na klachten van andere hotelgasten op de eerste avond, heb ik gewoon vriendelijk gevraagd om de 2de avond daar wat meer rekening mee te houden, en jullie "quiz" buiten na 23u niet net aan de kamers van de andere hotelgasten te laten doorgaan, maar dan wel verder weg, een stuk de tuin in. (Uiteindelijk duurde de activiteit tot een stuk na middernacht)
    Jullie stelling, omdat uw groep 2/3 van de kamers hadden en dat de "klant koning is", en daardoor méér "rechten" zouden hebben op de andere "minderheid" van de gasten, kon er echt niet in bij ons. Elke klant is toch koning, niet alleen jullie grotere groep? Ik probeer gewoon te schipperen voor iedereen voor een rustig en gezellig verblijf.
    Een klein aantal van de groep, trouwens de rest was wél heel vriendelijk en begripvol, dreigde meteen gemeen om "slechte reviews" te gaan plaatsen, om hun wil door te drijven. Ja, zoiets werkt echt niet bij mij en dan is de reactie eerder "irritant".
    (Er was de avond vòòr aankomst nochtans gemeld door ons per mail, dat luidruchtige buitenactiviteiten na 22u eigenlijk niet kunnen.)

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 25 oktober 2022

    Fantastisch hotel, zeer net personeel en eigenaar, met idem restaurant met top kwaliteit vlees, heerlijke kamer en ook het ontbijt is top, ideale locatie voor mooie fietstochten door Vlaanderen en Gent ligt ook dichtbij, dus ik zou zeggen zeggen, Tot ziens

    Datum van verblijf: oktober 2022
    Reistype: Reisde met een partner
    Bedank Ron N
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 14 maart 2021

    We hadden een driedaags arrangement bij Moriaanshoofd. We hadden een mooie, ruime kamer met zicht op de tuin met waterpartijen en veel vogels. We hebben er prima geslapen. Goede bedden. De maaltijden werden op de kamer gebracht, gang per gang, met geruime tijd ertussen. We hebben genoten van het lekkere eten. Het ontbijt was prima. We waren zeer tevreden over ons verblijf.

    Kamertip: Er zijn paden om met een rolstoel naar de kamer te gaan. Wij logeerden in een kamer met een badkamer geschikt voor mindervaliden.
    Datum van verblijf: maart 2021
      • Prijs/kwaliteit
      • Hygiëne
      • Service
    2  Bedank Evango-histotrips
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 17 september 2020

    Vanaf de straat heb je een zicht op het geklasseerde huis dat vroeger +- 400 jaar geleden gebouwd werd door Spanjaarden en dienst deed als een taxatiehuis op de weg van Antwerpen naar Parijs. Binnen dit monument werd een nieuwe " Saloon" gecreëerd met bar, grill, boxen en allerlei andere zaken. Achter dit oude gebouw werd een volledig nieuw hotel met restaurant in de Zuiderse stijl opgetrokken met tussenin een groot plein. Achter de gebouwen strekt zich een bijzonder grote en mooie tuin uit met een vijver en zijn levende bewoners (o.a. een prachtig paar zwanen) De kamer was ruim, hygiënisch en met zicht op de tuin. Dit hotel wordt gerund door een familie die tijd maakt voor haar klanten, vriendelijk en behulpzaam.

    Datum van verblijf: september 2020
      • Prijs/kwaliteit
      • Hygiëne
      • Service
    Bedank vidijo
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Beoordeeld op 15 augustus 2019 via mobiele applicatie

    De schelp van deze oester ziet er niets bijzonder uit, maar bij het openen krijg je een mooie parel. Degelijk grillrestaurant met uiteraard vooral vleesgerechten. Ook het hotel is helemaal gerenoveerd met zeer mooie kamers. Wordt uitgebaat door een familie en men is er zeer vriendelijk.

    Datum van verblijf: augustus 2019
    Reistype: Reisde met vrienden
    2  Bedank 144driesl
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Meer beoordelingen bekijken