Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een beetje ontgoocheld”
Beoordeling van 't Monument

't Monument
Geclassificeerd als nr. 1 van 4 Restaurants in Kwaremont
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
27 augustus 2019 beoordeeld

Al lang eens van plan geweest om langs te gaan. Deze maand voor de eerste keer eens langs geweest. Het is een heel leuk ingericht restaurant met een prachtig zicht vanop de Kwaremont. Voor de kleintjes is er zelfs een speelpleintje. Jammer dat het weer bij ons bezoek een diner op het terras niet toeliet want dit is echt een pareltje om te vertoeven bij mooi weer. De bediening was bij ons bezoek meer dan in orde. De kaart is eerder beperkt en toch redelijk prijzig voor een restaurant in deze categorie maar de locatie is dan ook uitzonderlijk. Deze keer slechts een "3" gegeven omdat degene die een steak heeft gegeten deze niet helemaal heeft kunnen opeten daar dit redelijk veel zenuwen bevatte wat jammer was. De smaak was wel heel goed en de andere gerechten waren heel lekker. Wij willen dit restaurant het voordeel van de twijfel geven en gaan er zeker nog eens terug gaan. We zijn ervan overtuigd dat we pech gehad hebben. Op naar een nieuw bezoek en hopelijk een betere recensie...

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Peter L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (71)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

16 - 20 van 71 beoordelingen

18 augustus 2019 beoordeeld

Voor onze laatste vakantiedag kozen we het Monument uit om nog iets te eten. Leuk kader, mooi uitzicht, vriendelijk onthaal, lekker gegeten.
Jammergenoeg vinden wij telkens het glas huiswijn (zowel wit als rood) zeer flets van smaak...

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Hilde D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
7 juli 2019 beoordeeld

heel lekker, vriendelijk onthaal, heel goede service , super mooi uitzicht zowel van op terras als van in het restaurant zelf .

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank micrest
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 april 2019 beoordeeld

Zonder goed te weten wat te verwachten hadden wij dit restaurant gekozen.
Het onthaal was hartelijk en de bediening was heel vriendelijk.
De glazen van ons aperitief waren goed gevuld en we bestelden ook gefrituurde hapjes om te delen. Met scampi en kaasballetjes kan je nooit verkeerd bestellen.
Als hoofdgerecht namen we allemaal (4) côte à l'os. De porties waren meer dan groot genoeg en het vlees was heel lekker en mals.
Ook de rode huiswijn was van een goede kwaliteit.
Kortom, niets op aan te merken, maar we zijn ook niet weggeblazen.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dendavid073
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
15 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig, heel verzorgd en qua interieur zeer bydetyds restaurant met een adembenemend uitzicht ! Op de gevarieerde kaart vind je heerlijke gerechten ,echt een Kwaremont restooke 2be!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank eddyl648
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die 't Monument bekeken, bekeken ook

Kwaremont, Oost-Vlaanderen
Kwaremont, Oost-Vlaanderen
 
Kluisbergen-Ruien, Oost-Vlaanderen
Avelgem, West-Vlaanderen
 

In 't Monument geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.