“Genieten ”

Geclassificeerd als nr. 1 van 4 Restaurants in Kwaremont
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
15 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig, heel verzorgd en qua interieur zeer bydetyds restaurant met een adembenemend uitzicht ! Op de gevarieerde kaart vind je heerlijke gerechten ,echt een Kwaremont restooke 2be!

Datum van bezoek: september 2018

25 oktober 2018 beoordeeld

Ik ben de afgelopen maanden meermaals gaan eten naar restaurant 't Monument in het hart van Kwaremont (op 100 meter van de beroemde Oude Kwaremont).
In augustus maakten we eerst een wandeling in Kluisbergen en hebben we daarna heerlijk gegeten op het terras, met zicht op de gemeente Kluisbergen en omliggende gebieden. Toen aten we een salade en enkele suggesties van de chef ... culinair genieten én bovendien krijg je er het fenomenale uitzicht en de prima service gratis bij.
Gisteren opnieuw met enkele vrienden gaan eten en ditmaal kozen we om de dagschotel te nemen ... opnieuw een voltreffer !
Ook de Nieuw-Zeelandse witte wijn was erg lekker.
Kortom, een bezoekje meer dan waard !!
Tot binnenkort ...

Datum van bezoek: augustus 2018
15 oktober 2018 beoordeeld

Omdat we met 10 volwassenen waren, werd gevraagd bij de reservatie om de menu te kiezen, omdat dit minder tijd in beslag zou nemen. We kwamen aan om 19.30 u en hebben pas om 22.00 u onze hoofdschotel gekregen!
Iedereen die na ons is toegekomen, is ook werd voor ons vertrokken. Wij werden als laatste die avond bediend.
Als commentaar gaven zij de 10 volwassenen aan als oorzaak van de laattijdige bediening. Daarom maar 1 bolletje bij de service ("vreselijk" is dan wel een te zwaar verdict).
Entree was wel heel lekker, maar mijn hoofdschotel (kalfstong) was maar zozo.

Datum van bezoek: oktober 2018
21 augustus 2018 beoordeeld

Een mooi panorama over Kluisbergen, dit met een gezellig, modern, interieur maar vooral ook een goede keuken.
Zeker een aanbeveling waard!

Datum van bezoek: mei 2018
2 juli 2018 beoordeeld

Prachtig uitzicht, verder weinig goeds over te vertellen. Over de middag bijna drie kwartier moeten wachten op een eenvoudig slaatje (terwijl we als eerste aankwamen) dat bovendien niks bijzonder had. Harde diepvriesfrieten (wel verse mayonaise). En onvriendelijke bediening.

Datum van bezoek: mei 2018

Reizigers die 't Monument bekeken, bekeken ook

Kwaremont, Oost-Vlaanderen
Kwaremont, Oost-Vlaanderen

Kluisbergen-Ruien, Oost-Vlaanderen
Avelgem, West-Vlaanderen

In 't Monument geweest? Deel je ervaringen!