We zoeken dit restaurant jaarlijks 1 of 2 maal op. Opgelet, het kan er soms luidruchtig zijn als er veel spelende kinderen zijn. Het is eerder een familierestaurant, maar er is een mooi terras met prachtig uitzicht.
Het eten is zoals naar gewoonte lekker en vers. De carpaccio was opgesmukt met zongedroogde tomaatjes wat een extra toets gaf ipv gewoon carpaccio met parmezaankaas.
Er was een hapje bij het aperitief. En als hoofdgerecht tonijn op correcte manier gebakken (saignant), heerlijk slaatje. Mooie presentatie, alles vers. Geen dessert. We betaalden 135euro.
De wijn die we bestelden met jaargang 2011 werd ons geserveerd met jaargang 2012. De fout werd rechtgezet alhoewel de fles al open en geproefd werd ! Vele restaurants verkopen wijn met een jaargang die ze echter niet serveren ! Je betaalt dus zogezegd voor een fles van 2010 terwijl ze je een wijn serveren van 2012.....merkelijk verschil niet alleen in prijs maar ook in smaak !
Bij de afrekening werd er ook 2X2€ teveel aangerekend, ook dit foutje werd vlot en vriendelijk rechtgezet.