“Delicious diner”

Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
26 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Al verschillende malen te gast in dit klassevol Italiaans restaurant. Deze keer mochten we met 8 personen plaatsnemen aan de grote tafel voor het 5-gangen menu. De service, kwaliteit en samenstelling van de gangen alsook de bijpassende wijnen waren top! Een fantastische avond in een sfeervol kader. Wij blijven terugkomen!

Datum van bezoek: mei 2023

20 mei 2023 beoordeeld

Voor de zoveelste keer op rij te gast geweest.
En opnieuw een fantastische ervaring.
Hemels lekkere gerechten gecombineerd met heerlijk passende wijnen.
Desserts van een eigen patiissier, top!
Onbeschrijfelijk professioneelst en vriendelijke medewerkers.
Een keuken met een onmetelijk groot hart voor topkwaliteit,
Kortom, genieten van elk moment.
Toplocatie!
We komen zeker terug!

Datum van bezoek: april 2023
6 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Van de eerste tot de laatste seconde een TOP avond. Bediening, eten (7 gangen menu!) Wijntjes enz. Mijn vrouw had de vegetarische menu, ikzelf de classico. Ook de vegetarische gerechten waren bijzonder smaakvol. Aangepaste wijnen top en ruim geschonken! Genieten..

100% hospitality, niets was teveel.
Klasse!!

Datum van bezoek: mei 2023
8 maart 2023 beoordeeld

Net voor de zaak uit Sint-Truiden centrum verhuisde toevallig leren kennen. We dachten toen bij een gewone Italiaan te gaan eten. Was dat een meevaller. Alleen niet veel tijd maar wel de zekerheid - hier komen we terug al moeten we er bijna 1,5 u voor rijden. Dat hebben we ondertussen al 2x gedaan en we gaan zeker nog terug gaan.
Niet te formeel en niet teveel bla bla bla, maar een mooie zaak, warm onthaal en eten met veel smaak dat mooi oogt maar met niet teveel tralala

Datum van bezoek: januari 2023
13 januari 2023 beoordeeld

Zalig lunch-menu! Elk van de gerechten heeft ons kunnen bekoren. Lekkere wijnen, vlotte bediening. Niets op aan te merken! We komen zeker terug.

Datum van bezoek: januari 2023

Reizigers die L'Angelo Rosso bekeken, bekeken ook

Sint-Truiden, Limburg Province
Sint-Truiden, Limburg Province

In L'Angelo Rosso geweest? Deel je ervaringen!