“Heerlijk!”

Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
13 januari 2023 beoordeeld

Zalig lunch-menu! Elk van de gerechten heeft ons kunnen bekoren. Lekkere wijnen, vlotte bediening. Niets op aan te merken! We komen zeker terug.

Datum van bezoek: januari 2023

18 september 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Het volledig menu met aangepaste wijnen inbegrepen was uitmuntend. De combinatie van iedere gerecht met een aparte wijn was zodanig excellent dat de combinatie van smaken naderde naar perfectie.

Datum van bezoek: september 2022
23 augustus 2022 beoordeeld

Alles wat je van een restaurantbezoek mag verwachten. Uitstekende keuken met enkel verse en home-made producten. Perfecte service. Tot in de details verzorgde aankleding. Een geweldige totaal-beleving met een correcte prijs/kwaliteit.

Datum van bezoek: augustus 2022
30 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

We kennen de zaak van toen ze nog in Sint-Truiden stad zaten, toen al een topadres. De huidige setting is stukken beter. Het eten zelf blijft op een hoog niveau voor een prijs die het absoluut waard is. We komen terug. Ook erg leuk dat onze dochter iets speciaals kreeg omwille van haar 18de verjaardag.

Datum van bezoek: juli 2022
15 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer aangename kennismaking, perfecte bediening, zeer goed gegeten en zeker voldoende. Bij de koffie konden we kiezen uit een uitgebreid assortiment zoet.

Datum van bezoek: juli 2022

Reizigers die L'Angelo Rosso bekeken, bekeken ook

Sint-Truiden, Limburg Province
Sint-Truiden, Limburg Province

In L'Angelo Rosso geweest? Deel je ervaringen!