“PERFECTIE”

Keukens: Italiaans
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
16 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hoe lekker en gezellig was me dit! Top bediening & vooral dit eten, niet normaal lekker. AANRADER !!
dankjewel om ons deze gezellige en gastronomische avond te bezorgen.

16 december 2019 beoordeeld

Super lekker gegeten, super bediening! Alles was meer als goed! Vooral de desserten waren zeer lekker!

16 december 2019 beoordeeld

Wat was dat weer een topper vanavond ! Maandagavond open... full house ... is steeds veelzeggend. Voorgerecht tartaar van runds... subliem! Hoofdgerecht gamba’s met groentjes heerlijk... ook de tagliata/entrecote zalig voor vleesliefhebbers... en als perfecte afsluiter het heerlijk dessert van de maand met kokos en frisse kalamansi. Dit alles in combinatie met een top team in de keuken en hartelijke bediening. Wij komen graag terug uit in 2020!

15 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer mooie zaak zonder twijfel. Zeer goede ontvangst en service. Maar de prijs van het menu voor wat we aten... was ontgoochelend. 6 gangen met flauwe amuses. Daarop volgend gerechten met weinig verfijning en zwaar op de maag. Flauwe smaken. Al veel beter verfijnde italiaanse keuken gegeten voor dezelfde prijs en zelfs minder. Alles is persoonlijke maar voor ons niet meer... jammer.

18 november 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer mooie en stijlvolle inrichting.
Goed en lekker gegeten met uitstekende aangepaste wijnen. Een aanrader !
In de zomerperiode ga ik zeker terug om van het buitenterras te kunnen genieten.

Datum van bezoek: november 2019

Reizigers die L'Angelo Rosso bekeken, bekeken ook

Sint-Truiden, Limburg Province
Sint-Truiden, Limburg Province

In L'Angelo Rosso geweest? Deel je ervaringen!