miekeb83

Supervriendelijke ontvangst!

Beoordeling van Casa Ciolina
5,0 van 5 bollen17 jan 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Je komt aan bij een mooi historisch gebouw.. je ziet dat er een verhaal achter schuil gaat! Als de deur open gaat wordt je ontvangen door de zeer sympathieke gastvrouw en ook haar man komt je vriendelijk begroeten.. ze slaan graag een babbeltje en wisten ons enkele adresjes aan te raden om iets te gaan eten! Heel mooie, grote kamer.. rustiek ingericht. Het huis kraakt van de oude gezelligheid, dat heeft absoluut zijn charme! In de gemeenschappelijke ‘living’ werd ons een welkomstdrankje naar keuze aangeboden. En ‘s morgens hebben we genoten van een lekker ontbijt.. Eitjes naar keuze.. alles wat je verlangt! Wij hebben dan na het ontbijt nog de wellness gebruikt! AANRADER! Enkel het zwembad was iets te warm naar onze zin.. maar voor de rest mooi verzorgt en zalig genieten!
Datum van verblijf: januari 2018
3.5 km van Casa Ciolina
Meerdere manieren om te betalen
4.8 km van Casa Ciolina
    12.7 km van Casa Ciolina
    17.4 km van Casa Ciolina
    Meer hotels in Kleine-Brogel bekijken
    Beoordeeld op 3 januari 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben een geweldige dag en nacht weg gehad toen wij te gast waren bij Casa Ciolia. Wim en Patrica waren erg gastvrij. Na de rondleiding werd ons een welkomsdrankje aangeboden, even gekletst en kregen we een aantal adressen van restaurants in de buurt. Ook werd er gekeken of er nog ruimte was voor ons om savonds gebruik te maken van het zwembad, dit kon! Het zwembad was perfect. Kamer (de loft) was groot, schoon, met een heel goed bed en mooi bad (met rituals producten, lekker!). De hele casa is erg gezellig en rustgevend. Als afsluiter een heerlijk ontbijt met alles er op en er aan. Bedankt, wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: januari 2018
    Beoordeeld op 1 januari 2018

Wij hebben hier een romantisch arrangement geboekt met privé gebruik van de wellness. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Wim en Patricia. Na een korte rondleiding door de bnb werden we naar onze kamer geleid, waarna we een glaasje bubbels kregen in de bar. Hier hebben we nog een gezellige babbel gedaan met de uitbaters. De bnb lijkt zo uit de boekjes te komen met een perfecte inrichting en gezellige sfeer. De woonkamer leent zich perfect voor een avondje te genieten met wijntje of trappistje. De kamer ( wij hadden de Bovenhuyskamer) was romantisch, compleet en zeer proper. Het ontbijt was ruim voldoende met kwaliteitsproducten, de keuze hoe je je eitjes wil en spek. Ook hier werden er bubbels aangeboden. De wellness was ook voorzien van alle luxe: een jacuzzi buiten onder een eiken bijgebouw, een verwarmd binnenzwembad in een fantastische setting, ruime sauna en een echt Turks stoombad met mozaiektegels! Wij zullen hier zeker nog eens terugkomen!

Datum van verblijf: december 2017
    Beoordeeld op 3 november 2017 via mobiele applicatie

Voor de tweede keer in Casa Ciolina, met de nieuwe eigenaars Patricia en Wim. Zij doen net als Danny en Ron hun uiterste best om je het naar de zin te maken en dat lukt goed! Heerlijke bedden, schone kamers en lekker ontbijt. De omgeving is fantastisch om te fietsen wat wij ook weer volop hebben gedaan. We komen graag nog een keer terug!

Datum van verblijf: november 2017
    Beoordeeld op 30 oktober 2017

Het was de vijfde keer dat wij naar Casa Ciolina kwamen, maar de eerste keer bij Wim en Patricia. Proficiat aan deze uitstekende gastheren. Zij zijn oprecht vriendelijk en geïnteresseerd, en doen alles om je een top verblijf te bezorgen. Wat zeker goed gelukt is. Het ontbijt was ook uitstekend. Wij komen zeker terug.

Kamertip: De Feeling kamer is op en top romantisch, en heeft een heerlijke douche én een bad
    Datum van verblijf: oktober 2017
    Beoordeeld op 29 mei 2017

Als ervaren reiziger in binnen en buitenland kan ik stellen dat deze Casa echt het neusje van de zalm is. De nieuwe eigenaars ( Wim & Patricia) gaan voor het beste. Ik denk dat ze deze B&B op termijn naar een zeer hoog niveau zullen tillen ( en het is al zeer goed). Zeer Gastvrij. Het verblijf is 5 sterren waard en de bedden zijn TOP ( wat ik altijd als reisagent zeer belangrijk acht). Wij komen zeker terug. Dikke merci Wim & Patrcia doe zo voort!

Datum van verblijf: mei 2017
    • Reistype: Reisde alleen