Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bediening vriendelijk”
Beoordeling van Le Confluent

Le Confluent
Geclassificeerd als nr. 1 van 3 Restaurants in Pontaumur
Gegevens restaurant
24 september 2018 beoordeeld

Over de bediening geen kwaad woord. De jonge ober was blijkbaar wel ontzet toen we zelf onze glazen bijvulden met wijn. In zijn beste Engels probeerde hij te zeggen dat dit zijn job was. Er was enkel keuze uit 3 menu's (25, 34 en 45 euro) Ik vroeg die van 34 euro en of het mogelijk was om deze zonder de gang met kaas te hebben. Dit was geen probleem maar toch moest ik de volle pot betalen. Het hoofdgerecht werd geserveerd op een koud! bord dus was al snel lauw. De eendenborst was perfect gebakken en smaakte goed. Voor de rest vond ik de gerechten minder. Ook volgde de gangen redelijk snel op elkaar en op 1 u 45 stond ons gezelschap al terug aan de auto. Het is ook de eerste keer dat we de koffie over sloegen, we hadden er geen zin meer in.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank KarinV2181
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (55)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 55 beoordelingen

12 augustus 2018 beoordeeld

Wij kozen voor een Salade Gourmande (14.90) en een menu (15.90) entree/plat/dessert.
Beiden werden tegelijkertijd geserveerd zonder brood en zonder water.
In het voorgerecht zat een stukje ijzerdraad van een schuursponsje of iets dergelijks en daar werd enkel over gezegd ; 'desolé' en iets gemompeld over een koffie van het huis.......
Bord van voorgerecht werd pas afgehaald toen ook de salade gourmande op was met als gevolg dat degene die het hoofdgerecht krijgt in zijn eentje zit te eten ;-( Brood inmiddels wel gearriveerd maar nog steeds géén water !! Toen het nagerecht werd geserveerd, in dit geval kaas, kwam eindelijk de fles water !!! Salade Gourmande was niet echt 'gourmand' met enkele blokjes gekookte ham en rauwe ham die zo dik was dat het leek of je kauwgom at. Hoofdgerecht smaakt wel prima. Uiteindelijk stond de koffie gewoon op de rekening !! 'Bediening' is erg chaotisch. Kortom niet voor herhaling vatbaar !

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Sandra63470
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 juni 2018 beoordeeld

Aangenaam modern kader, oogt fris
Bediening vriendelijk, maar stuntelig (laten al eens iets vallen, vergeten al eens iets te brengen)
Gerechten zien er zeer professioneel en culinair uit, maar missen spijtig genoeg alle smaak, dus smaakloos.
Champagne werd geschonken vanuit een een openstaande fles dus zonder bubbels, smaak ontbrak.
Er is maar één menu beschikbaar en dat is het dan. Keuze mogelijkheid beperkt en niet zo aantrekkelijk.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank LuW225
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
17 januari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Datum van bezoek: januari 2024
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 september 2023 beoordeeld
Google-vertaling

Datum van bezoek: september 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Le Confluent bekeken, bekeken ook

 
Montel-de-Gelat, Puy-de-Dome
 

In Le Confluent geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.