Het hotel is geschikt voor zowel kort als lang verblijf. We hebben gekozen voor 12 dagen half pension. Iedere dag een excellent menu (2 voorgerechten, een hoofdgerecht, pre dessert en dessert), bijna altijd verschillende gerechten en zeer mooi afgewerkt op het bord. Er is ook nog een mogelijkheid om een kaasbordje er aan toe te voegen. Er is geen enkel probleem om iets te wijzigen in het menu indien je iets niet lekker vindt. Het ontbijt is ook zeer rijkelijk met allemaal verse producten. Er kan buiten worden gegeten in een prachtig decor, een zeer mooi aangelegde tuin. De kamers zijn ook luxueus en zeer proper gepoetst iedere dag. Al het personeel is zeer vriendelijk en ze zijn er altijd om te helpen of informatie te geven. De SPA omvat alles wat nodig is: binnenzwembad, sauna, stoombad en fitness. Alles mooi onderhouden. Er is ook een mooi buitenzwembad met twee kleine badjes erbij en voldoende ligzetels. Het hotel is ideaal gelegen om de verschillende toeristische dorpjes van de Provence te bezoeken. In het dorp zelf van het hotel is er niets. Het was een onvergetelijk verblijf. We gaan er zeker terug naar toe. Een hotel die zijn 5 sterren waardig is.