Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
koenraaddevoecht
Antwerpen, België

Ideaal hotel,vlakbij de luchthaven,voor een paar nachten ertussenuit.

4,0 van 5 bollen14 aug 2021 beoordeeld
Rustig hotel,lekker eten,goed ontbijt,vlakbij de luchthaven,maar daar heb je geen hinder van. Sommige kamers hebben een opfrisbeurt nodig. Leuk zwembadje met ligweide en zonnezetels en handdoekenservice.


Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Bezocht met een partner
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
3,0 van 5 bollenKamers
4,0 van 5 bollenLocatie
3,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
BERTEAU BEATRICE, Autre van Hôtel Paradou Avignon Sud, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 16 aug 2021

Hallo,
Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns nach Ihrem Aufenthalt einen Kommentar zu schreiben.
Ich freue mich, dass Sie unseren Service zu schätzen wissen und hoffe, Sie bald wieder in unserem Haus begrüßen zu dürfen.
Ich hoffe, Sie in unserem Haus wiederzusehen,
Béatrice - Qualitätsmanagerin

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Appartement lumineux et spacieux
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 93
  • Booking.com
1.3 km van Hôtel Paradou Avignon Sud
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 60
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 60
  • Premiere Classe
    € 57
  • Priceline
    € 60
2.4 km van Hôtel Paradou Avignon Sud
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 154
  • Hotels.com
3.5 km van Hôtel Paradou Avignon Sud
Gratis wifi
Gratis parkeren
Go to your Happy Price
  • Algotels
  • Booking.com
  • eDreams
2.6 km van Hôtel Paradou Avignon Sud
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 88
Volledig restitueerbaar
  • Kyriad
    € 83
  • Expedia.com
    € 92
  • Hotels.com
    € 93
4.7 km van Hôtel Paradou Avignon Sud
Gratis wifi
Gratis parkeren
  • Vio.com
4.2 km van Hôtel Paradou Avignon Sud
Gratis wifi
Gratis parkeren
    2.7 km van Hôtel Paradou Avignon Sud
    Flo et J-B
      3.5 km van Hôtel Paradou Avignon Sud
      € 83
      € 66
      • Expedia.com
        € 72
      • Priceline
        € 73
      • Hotels.com
        € 72
      4.2 km van Hôtel Paradou Avignon Sud
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      SOLARIUM
      € 73
      Volledig restitueerbaar
      • Expedia.com
        € 79
      • Vio.com
        € 56
      • Priceline
        € 86
      4.3 km van Hôtel Paradou Avignon Sud
      Gratis wifi
      Gratis parkeren
      Meer hotels in Montfavet bekijken
      Beoordelingen (643)
      Beoordelingen filteren
      643 resultaten
      Waardering van reizigers
      173
      258
      122
      50
      40
      Type reiziger
      Tijd van het jaar
      TaalAlle talen
      Meer talen
      Waardering van reizigers
      173
      258
      122
      50
      40
      Bekijk wat reizigers erover zeggen:
      Geselecteerde filters
      Filteren
      Lijst wordt bijgewerkt...
      2 - 7 van 643 beoordelingen
      Beoordeeld op 16 mei 2019 via mobiele applicatie

      enkele overnachting op weg naar de F1 in Spanje.
      Hotel dicht bij de snelweg en rustig gelegen.
      Gezellig ingericht hotel en vriendelijk personeel.
      Zeer nette en mooie kamers.
      Goed ontbijt.
      Goede WiFi en een afgesloten parkeerplaats in de avond.
      Een aanrader voor een enkele overnachting.

      Datum van verblijf: mei 2019
      Reistype: Reisde met familie
      Bedank motor1956
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Road32046022364, Responsable relations clients van Hôtel Paradou Avignon Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2019


      Geachte klant,

      Bedankt voor het nemen van de tijd om een ​​reactie te plaatsen op de website van Tripadvisoir.
      We zijn erg blij dat u onze diensten hebt genoten en zullen u graag opnieuw verwelkomen voor uw volgende verblijf in ons hotel.

      Met vriendelijke groeten,
      Beatrice - Quality Manager

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 29 juli 2018

      Totaal verouderd en veel te duur voor wat het is. Het hotel is dringend aan een totale opfrissing toe en een aanpassing van de prijzen. Voor deze prijs heb je veel betere hotels in de omgeving. ik kan hier echt geen 200 tekens mee vullen.

      Datum van verblijf: juli 2018
      • Reistype: Reisde met familie
        • Prijs/kwaliteit
        • Locatie
        • Service
      Bedank Everaert E
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      parabw, Responsable relations publiques van Hôtel Paradou Avignon Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2018
      Google-vertaling

      Dear Customer,
      Thank you for sharing your experience with us.
      We are sorry that your stay did not give you complete satisfaction.
      We hope, however, that you would like to renew your trust and have the pleasure of welcoming you back to our establishment. Best regards,
      Alice - Quality Manager

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 23 juni 2017

      We logeerden er in een ruimere kamer in het (oudere) hoofdgebouw van het hotel. Ondanks de nabijheid van de luchthaven is het er zeer rustig. Wat vooral opvalt is de dienstbaarheid en de vriendelijkheid van het personeel. Het hotel is een aangename uitvalsbasis voor het verkennen van de wijde omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar !

      Kamertip: Beter een kamer in het "oudere" gedeelte van het hotel.
      Datum van verblijf: juni 2017
      • Reistype: Reisde met een partner
        • Prijs/kwaliteit
        • Slaapkwaliteit
        • Service
      1  Bedank Van Mello R
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Déborah V, All Team van Hôtel Paradou Avignon Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2017

      Geachte klant,

      We lezen je reactie achtergelaten op uw verblijf in onze vestiging. Uw reactie is zeer leesbaar en teams zijn verheugd dat hun dagelijkse inspanningen worden beloond met uw tevredenheid.

      We hopen dat uw volgende verblijf zo aangenaam als de eerste.

      Al snel, het hele team van het Best Western Paradou ***

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 21 mei 2016

      Goed bed ruime kamer met koffie thee faciliteit ideaal als overnachting voor doorreis. Kortbij de autosnelweg. Snelle incheck ruime parking en gratis WiFi.
      Gps kent het adres niet dus moet je aerodrome selectioneren. Lawaai van de buren badkamer.

      Kamertip: Vraag naar een rustige kamer
      Datum van verblijf: mei 2016
      • Reistype: Reisde met een partner
        • Prijs/kwaliteit
        • Kamers
        • Service
      Bedank Martine B
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Déborah V, General Manager van Hôtel Paradou Avignon Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 mei 2016

      Hondevoer klanten, wij danken u voor het verlaten van een reactie naar aanleiding van uw verblijf in ons hotel. In het plezier weer te verwelkomen. Déborah Volle - General Manager

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Beoordeeld op 18 juli 2015 via mobiele applicatie

      Reeds voor de vijfde maal op rij maken wij hier een tussenstop op weg naar het zuiden. De kinderen houden van de tuin en het frisse zwembad. Wij worden iedere keer aangenaam verrast door de vernieuwde kaart van het restaurant. De keukenploeg is jaar na jaar vooruitgegaan en het team in de zaal is sinds een tweetal jaar ook steeds beter ingesteld op gezinnen met kinderen. We werden erg vriendelijk benaderd (wat niet altijd het geval is in andere resto's waar je met drie kinderen aan tafel gaat) en het diner was uitstekend. We namen allemaal verschillende gerechten dus hadden een goed overzicht over het aanbod en stuk voor stuk was alles perfect klaargemaakt. De desserts waren voor mij als echte patisserie lover een absolute topper. Enige minpuntje dit jaar was dat we een kamer hadden op de eerste verdieping, maar blijkbaar was daar een verklaring voor. Volgend jaar zelfde tijd zijn we zeker terug.

      Datum van verblijf: juli 2015
      Reistype: Reisde met familie
      Bedank IsaTol975
      Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
      Déborah V, Manager van Hôtel Paradou Avignon Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juli 2015

      Geachte klant,

      wij danken u voor al die tijd dat een opmerking naar aanleiding van uw verblijf in het Best Western Paradou. Wij hopen dat het weer(herziening) u in onze prachtige regio - Déborah Volle - Manager

      Rapporteer reactie als ongepast
      Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
      Meer beoordelingen bekijken