Dit hotel heeft zijn kamers over diverse huizen in de buurt verspreid. Wij zaten in het Logis des Chevaliers, op ongeveer 100 meter van het hoofdgebouw. Het is een plaatsje met smalle straten en een aardig hoogteverschil, dat vind je in de huizen ook terug. Weinig parkeerruimte maar dat kan ook haast niet anders. Hotelkamer schoon maar klein, mijn man en ik zaten en liepen elkaar steeds in de weg. De badkamer is minuscuul. Douche (wanneer je je er eenmaal ingewurmd hebt) is prima en fijne handdoeken. Ontbijten in het hoofdgebouw, prima verzorgd, veel keuze en heerlijk vers. Je kunt ook je avondmaaltijd gebruiken in de Brasserie of het restaurant. Het bij het arrangement behorende vier gangen menu was erg smakelijk. Wij aten ook tweemaal bij de Brasserie, waarbij de uitsmijter wel erg karig was en de schnitzel prima verzorgd. Er is een grote keus uit drankjes. Van de wellness hebben wij geen gebruik gemaakt, wel vonden wij de prijzen voor de behandelingen zeer pittig. Al met al een goed maar krap verblijf gehad. Meer
- Gratis wifi
- Restaurant