ludovicvn
Lier, België

Gezellig en mooi gelegen hotel

4,0 van 5 bollen21 jul 2024 beoordeeld
mooi (af)gelegen rustiek hotel in omgebouwde watermolen temidden de bossen met grote en mooie tuin op 7km van Clervaux. Alle kamers op eerste verdieping, geen lift maar wel een stoellift. Onze kamer voor 3 personen was ruim met een grote en moderne badkamer. Onze bedden waren niet zo goed maar het bed van mijn zoon in een andere kamer was daarentegen excelent. Frigoootje op de kamer , geen koffie of thee en ook geen airco.
Buffetontbijt was goed en diner in het restaurant was zelfs heel goed en verzorgd .
Het hotel ligt op een tussenpunt van de Eislek wandeling van 106km : lunchpakket op aanvraag .
de matrassen in onze kamer konden beter , nochtans zijn er kamers met excelente matrassen ... dus blijkbaar een beetje geluk hebben is de boodschap.
Datum van verblijf: juli 2024
4,0 van 5 bollenHygiëne
3,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Salle à manger
0.0 km van Domaine du Moulin d'Asselborn
3.3 km van Domaine du Moulin d'Asselborn
Hotel met uitzicht over de golfcourse
4.4 km van Domaine du Moulin d'Asselborn
6.0 km van Domaine du Moulin d'Asselborn
6.0 km van Domaine du Moulin d'Asselborn
6.1 km van Domaine du Moulin d'Asselborn
Photo de la façade extérieur de l'hôtel avec terrasse ensoleillée sur la plaçette du piétonnier de Clervaux.
6.1 km van Domaine du Moulin d'Asselborn
9.4 km van Domaine du Moulin d'Asselborn
8.1 km van Domaine du Moulin d'Asselborn
18.6 km van Domaine du Moulin d'Asselborn
Meer hotels in Asselborn bekijken
Beoordeeld op 18 februari 2024 via mobiele applicatie

Kamer was met gedeelde badkamer, tv viel af en toe uit wegens geen internet. Het eten in het restaurant valt goed mee al waren de porties wat weinig. Personeel was vriendelijk, maar beetje afstandelijk. Ontbijt niks op aan te merken. In de omgeving geen winkels of restaurants.

Datum van verblijf: februari 2024
Beoordeeld op 31 oktober 2023

We werden vriendelijk onthaald. Het hotel is wat verouderd maar het heeft zijn charme. Het ontbijt was ok. Het diner is wel tegengevallen. We namen beiden het roggevleugeltje en het was echt niet lekker.
Het hotel ligt in een heel rustige omgeving.
We betaalden 345 euro voor twee nachten met het diner zonder dranken voor twee personen.

Datum van verblijf: oktober 2023
Beoordeeld op 5 september 2023

Prachtig gelegen hotel met luxe badkamers en lekker liggende bedden. Uitstekend ontbijt. Je kunt rr ook heerlijk dineren. Vriendelijk personeel. Je kunt er mooi wandelen of uitstapjes maken in de omgeving. Veel motorrijders.

Datum van verblijf: september 2023
Beoordeeld op 1 januari 2022 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel - mooi en goed restaurant, daar is alles mee gezegd.
Aangezien we tss kerstmis en nieuwjaar daar waren én de Covid regels net veranderd waren + dat ze de week erna sloten maakte het allemaal heel chaotisch…. Zelftest moeten doen (die aangerekend werd!), s middags lunch besteld (lasagne, croque, pannenkoeken,… ) uiteindelijk kwam het er op neer dat er niets meer in voorraad was en we bijgevolg niet konden eten…. Witte huiswijn was op dag 1 al uitverkocht, mosselen (suggestie) waren niet gaar…. Kortom : nooit meer

Kamertip: Vermijden
Datum van verblijf: december 2021
Beoordeeld op 19 november 2021

een zeer prachtige omgeving, een vriendelijk ontvangst in het Nederlands. een zeer leuke kamer. een warm aangeklede lounge en een schitterend restaurant waar wij extra van genoten hebben. Alleen de rode huiswijn vonden wij niet zo goed.

Datum van verblijf: november 2021