GrLotte
Noordwijk, Nederland

Erg prettig verblijf

5,0 van 5 bollen30 jul 2023 beoordeeld
Het is een fijn hotel met mooie kamers. Het eten bij zowel het diner als bij het ontbijt was erg lekker en uitgebreide keuze. Verder vonden wij het heel erg prettig dat de hond echt welkom was in het hotel!
Reistype: Bezocht met familie
    Hostel By night
    11.6 km van Van der Valk Hotel Nazareth-Gent
    Meer hotels in Nazareth bekijken
    Beoordeeld op 27 juli 2023

Wij verblijven vaker in vd valk hotels in NL. Telkens heel tevreden met alle faciliteiten en de kamers en zeker de badkamer altijd schoon, iets dat wij heel erg belangrijk vinden.
    De faciliteiten in Nazareth zijn prima maar de badkamer en met name de tegels, voegen en de toiletpot van binnen waren erg smerig. Ook de bedden hebben wij zelf nog maar eens opgemaakt want de lakens lagen er niet fatsoenlijk op. Waarom geen hoeslakens? Die kun je ook wassen op 90 graden. Wij hadden al van te voren 2 boekingen gedaan dus wij komen op 9 augustus 23 nogmaals naar Nazareth. Wellicht hebben wij het vorige keer niet erg getroffen met de schoonmakers. Wie weet...

Beoordeeld op 17 juli 2023

Alles tip-top in orde ! Lekkere maaltijden in het restaurant. Een uitgebreid ontbijtfuffet en nette kamers. Rustige omgeving en geen last van het verkeer van de autosnelweg. Leuke kamers en zeer professioneel personeel.

Beoordeeld op 16 juli 2023

Zeer uitgebreid assortiment, ruime keuze uit verse producten.,uiterst vriendelijke ontvangst en begeleidingnaar ons voorziene plaats. Een aanrader vooral ineen groep.
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    Ondanks de vele deelnemers toch rustig mede door de grootte van het complex.

Beoordeeld op 11 juli 2023

Wij hebben genoten van 3 overnachtingen, ontbijt en avondeten, ook van de vriendelijke mensen achter de receptie. en heerlijk 4 dagen gefietst in de omgeving, in 50 minuten op de fiets ben je in het mooie Gent waar we hebben genoten, ook van een rondvaart.

Beoordeeld op 23 juni 2023

We hebben lekker gegeten in het wegrestaurant Van der Valk Hotel Nazareth.
    We waren met een grotere groep en we kregen een aparte ruimte in het restaurant.
    We zaten allemaal samen aan twee tafels, dat was erg netjes.
    De gerechten werden gelijktijdig geserveerd en het was erg smakelijk.
    Men heeft een vlotte en vriendelijke bediening. Een prima etentje.

Datum van verblijf: mei 2023