Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 117
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 116
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 114
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 116
TravelocityUS$ 116
PricelineUS$ 122
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (838)
Beoordelingen filteren
840 resultaten
Waardering van reizigers
210
320
165
94
51
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
210
320
165
94
51
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 840 beoordelingen
Beoordeeld op 27 juni 2022

Minpunt: De kamers hebben geen airco. De bediening bij check-in en check-out erg vriendelijk. De bediening in het restaurant was erg vakkundig en vriendelijk. Een grote pluim voor Tom, wat een vriendelijke vakman.

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank benvanschijndel2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juni 2022

Een comfortabel hotel met vriendelijk personeel. Een goede uitvalsbasis voor overdag en een goed restaurant en terras voor 's avonds om gezellig te zitten. Helaas wel wat lawaaiig door de snelweg die er vlak langs liep. Hierdoor moest er steeds worden omgereden als je richting Gent wilde gaan.

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 17Gent2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 juni 2022

Bij de Black Angus kregen wij alleen friet met mayo en minimaal een paar stukjes groente voor de sier op het bord, voor €28 een Snackbar menu geserveerd
Je mag bij een restaurant minimaal verschillende schaaltjes groentes verwachten en keuze tussen frietuur en aardappeltjes

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank erikI6276NW
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 juni 2022

Prima hotel, langs de E17 in Belgie maar geen hinder ondervonden van het wegverkeer. Hotel is netjes met een goed bed in een schone kamer en een uitstekende keuken.
Precies zoals je van Van Der Valk mag verwachten

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Curiosity29189191670
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 juni 2022

Als je de standaard van vd valk kent, is dit echt niet wat je verwacht. Wat mij betreft veruit het minste vd Valk Hotel dat ik ken. Toen ik er was stonk het in de gangen, was er geen heet water in mijn kamer en was de Hotelbar gesloten.

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank arjanhoppenbrouwers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken