Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Onverwacht ”
Beoordeling van Brasserie Zone 30

Brasserie Zone 30
Geclassificeerd als nr. 3 van 20 Restaurants in Nazareth
Gegevens restaurant
18 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie zaak vriendelijke ontvangst en bediening eten zeer lekker prijs kwaliteit een aanrader kom zeker terug met vrienden of familie

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank geertd369
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (98)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

91 - 95 van 98 beoordelingen

7 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een huwelijksreceptie wilden we nog iets eten. Recent opende deze nieuwe brasserie in ons dorp. De zaak was verre van volzet en veel tafeltjes waren zelfs niet gedekt. Toch kregen we de boodschap dat men volzet was. Toen we de gastvrouw vriendelijk op de vele beschikbare tafeltjes wezen, werden we afgeblaft. Ongehoord dat een beginnende zaak die nog alles te bewijzen heeft zich kan veroorloven om stomweg klanten te weigeren.

Datum van bezoek: augustus 2018
9  Bedank ManuDemeyere
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
2 oktober 2018 beoordeeld

enorm goede ontvangst;lekker gegeten niks tekort vlugge bediening kwamen niks tekort komen zeker terug

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank rudycousse
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 september 2018 beoordeeld

Een eerste bezoekje was meer dan de moeite waard. We namen de palingkroketten van het suggestiebord en kregen een extra bordje om deze te delen, hoofdgerecht met kabeljauw en roggevleugel was superlekker. Hier komen we zeker nog een keer terug!

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MarioV3154
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
12 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Nazareth richtte onlangs het dorpsplein opnieuw in en het hele gebied werd zone 30. Maar aan de rand ervan, in de drapstraat, dook sinds half augustus 2018 een nieuw restaurant op "zone 30" en het is echt de max. Een jong koppel brengt een frisse wind en een ziel. Bediening super vriendelijk en verzorgd. De côte à l'os die we namen was succulent lekker. Een aanrader.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Luc V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Brasserie Zone 30 bekeken, bekeken ook

Eke, Oost-Vlaanderen
Nazareth, Oost-Vlaanderen
 

In Brasserie Zone 30 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.