Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“kon beter”
Beoordeling van De Hoge Boom

De Hoge Boom
Geclassificeerd als nr. 25 van 32 Restaurants in Kapellen
Keukens: Belgisch
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld

Het duurde lang om onze bestelling op te nemen , die ze dan ook direct weer was vergeten. De dagschotel was heel lekker en perfect gebakken. De menukaart is heel duur voor redelijk gewone schotels.
Afrekenen was blijkbaar ook iets van lange duur.

Datum van bezoek: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marinadd56
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (158)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 158 beoordelingen

14 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Meer dan 1h moeten wachten op voorgerecht, voorgerecht juist binnen ,hoofdschotel was er al ,koud .drinken zeer lang moeten wachten .geen bestek wachten .ene persoon waren ze vergeten eten te geven .dus het trok op geen ....

Datum van bezoek: augustus 2021
1  Bedank Dreamer827220
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Enorm arrogante Italiaanse ober .
25 minuten moeten wachten op drinken.
Was ook zeer onbeleefd dit vonden wij zeer jammer dat 1 ober een zaak in zo een slecht daglicht brengt .

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank Jaro L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

3 keer geweest nu, 3x me in cresendo gestoord aan de bediening.
Eerste keer iemand totaal onervaren die alles fout bracht.
Tweede keer arrogante ober die iets te enthousiast de (dure) schotel van de dag wou promoten.
Derde keer opnieuw redelijk pushen voor schotel van de dag. Maar het ergste was dat we helaas op de hoek van terras zaten en (on)bewust genegeerd werden.
Ik had Gamba a Volonté. Men kwam quasi overal (zeer) vlot bijvullen, helaas niet bij ons. Na enkele keren teken doen dan toch 1 keer, nadien niet meer. Na ruim 20 minuten wachten met leeg bord kwam men afruimen, zonder vragen of we gedaan hadden. Mijn "goesting" was dan al over. Omdat men zelf niets kwam vragen na 20 minuten (vriendelijk) een ober gewenkt en dessert kaart gevraagd. Deze is nooit gekomen, dan maar afgerekend en vertrokken zonder dessert.
Ere wie ere toekomt, er was 1 ober die een gehoorstoornis of dergelijke heeft, deze man, liep de benen onder zijn lijf en was zeer correct en vriendelijk. Die met zijn opgerolde pijpen was meer showman dan ober.
Schotels = gemiddeld tot goed.
Prijzen = meerendeel te duur voor wat het is, vooral de dranken.

Datum van bezoek: augustus 2020
2  Bedank VeDa-Belgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2020 beoordeeld

Waar komt toch die trend vandaan om een bord te serveren vol met kleine potjes waarin je bv sla en saus moet zien uit te eten. Een mooi bord dresseren kan ook zonder het vol te stoppen met slonzige potjes. Het eten is te eten en dan heb ik alles gezegd. Geen uitschieter, geen verfijning, meer een Lunch Garden gebeuren.
Iets positiefs? Ja, de pianist was goed.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank hed20152015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Hoge Boom bekeken, bekeken ook

Kapellen, Antwerpen
Kapellen, Antwerpen
 

In De Hoge Boom geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.