Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima bieren en eten”
Beoordeling van Hanze-stadsbrouwerij

Hanze-stadsbrouwerij
Geclassificeerd als nr. 11 van 74 Restaurants in Zutphen
Keukens: Nederlands
Gegevens restaurant
25 september 2020 beoordeeld

Gezellig restaurant met ongelofelijk veel bieren van de tap. Een niet zo bijzondere kaart met wel voor een ieder wat wils. Vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Joepert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (85)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 85 beoordelingen

6 september 2020 beoordeeld

Een stadsbrouwerij - daar kan ik natuurlijk niet langs lopen. Een aantal bieren waren uitverkocht (ze zaten nog ergens halverwege het brouwproces), maar er bleef genoeg over om te kiezen. Doen

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank Freerk_Visser
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2020 beoordeeld

Hoewel we in Zutphen wonen hebben we nooit gegeten bij Cambrinus. Echtgenoot kent alleen de lekkere biertjes op het terras. Het is mooi weer dus we eten buiten. We zien dat er verschillend omgegaan wordt met de corona regels. De meeste tafels staan ver uit elkaar, maar er zijn ook tafels waar meerdere volwassenen uit verschillende huishoudens dicht naast elkaar zitten. We hoeven ook geen formulier voor contactregistratie in te vullen. Beetje vreemd. Het personeel is alert en vriendelijk. Het eten is lekker al hadden de champignons in bierbeslag iets meer crunch mogen hebben, ze smaken goed en mooi geserveerd. De bierfriet met biermayonaise is heerlijk!! Al met al een geslaagde avond, we komen zeker terug.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Doerak1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2020 beoordeeld

Gezellig terras, flink afstand tussen de tafels, fraai uitzicht.
Vriendelijke, snelle bediening. Lekkere koffie en dito gebak.
Kortom: prima adresje!

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank 486JohnH486
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2020 beoordeeld

Ruim opgezet terras, schone tafels en vriendelijke bediening. We zitten ontspannen en genieten van het zicht op de oude gevels aan de overkant. De lunch is goed verzorgd, leuk opgemaakt en vers. Heerlijk eten voor een schappelijke prijs.

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Bredanees
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hanze-stadsbrouwerij bekeken, bekeken ook

 

In Hanze-stadsbrouwerij geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.