Onvriendelijk personeel. Na een fantastische wandeling op het terras van Hoher Knochen geëindigd. Na 20 minuten buiten te hebben gezeten zonder een ober die ons aansprak, naar binnen gelopen om te vragen of we drankje kunnen bestellen. Bij terugkomst op terras zag ik ober bij onze buren bestelling opnemen, waarna deze omdraaide en het terras wilde aflopen. Met een "entschuldigung" probeerde ik de aandacht te krijgen. De ober draaide zich om en schreeuwde(!!) dat wij in het vervolg beter moesten uitkijken naar de ober, want hij was meermaals langsgelopen en vond het ongepast dat we binnen waren gaan zoeken naar bediening.
Hierop hebben wij bedankt voor zijn "service" en gaven we aan te vertrekken. Hierop haalde ober zijn neus op en liep weg.
We werden later nog door andere klanten aangesproken die het onbegrijpelijk vonden wat er gebeurde en het personeel omschreven als zeer onvriendelijk.
Hoe een horeca gelegenheid zo'n onvriendelijke medewerker kan inzetten is mij een raadsel. Vandaar: 1 ster