Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beschamend duur”
Beoordeling van Harz Steam Railway

Harz Steam Railway
Geclassificeerd als nr. 5 van 22 dingen om te doen in Wernigerode
Attractiegegevens
20 juni 2017 beoordeeld

Heb onlangs tijdens een verblijf in de Harz in Duitsland vanuit Schierke met de oude smalspoor stoomtrein de 'Brocken' bezocht. Je kunt hiervoor je auto parkeren in Schierke tegen betaling van € 35.00, dan is meteen al onduidelijk met hoeveel personen je de trein in mag, maar als je na 1.5 km op het station Schierke aankomt mag je voor je 2e (3e etc.) nog even € 27.00 aftikken, let wel, dit betreft enkele reis, wij gingen lopend de Brocken weer af. Het ritje in de stoomtrein is ongeveer 20 minuten naar de top van de Brocken, dus tel uit je winst, eigenlijk belachelijk hoog bedrag voor deze P+R, zeker als je er van uit gaat dat dit een aantal jaren geleden gratis parkeren en een paar euri's treinen was.
Als je 'toeristen' weg wil jagen moet je dit soort beleid gaan voeren, ik heb een mooie afdaling van de Brocken gehad, maar het was wel mijn laatste.

Datum van activiteit: juni 2017
3  Bedank Conny W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (529)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

14 - 18 van 529 beoordelingen

5 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige reis door de Harz op ouderwetse wijze. Onvergetelijk met schattige stationnetjes. De terugweg hebben we deels wandelend doorgebracht.

Datum van activiteit: juni 2017
Bedank frankgS5371AR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De max als je van treinen houdt. En al helemaal als je van stoom en nostalgie houdt. Ik reed van Wernigerode de Brocken-berg op: machtig hoe de trein sissend en stampend naar boven trekt. Mooie uitzichten!

Datum van activiteit: april 2017
Bedank lucf140
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2016 beoordeeld

Ouderwetse wagons, getrokken door een prachtige stoomlocomotief. Een belevenis terug in de tijd langs kleine stations over smalspoor.

Datum van activiteit: december 2016
Bedank rofekamp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
14 oktober 2016 beoordeeld

Treinrit genomen van Wernigerode tot boven op de Brocken. Enkele rit duur 1,5 uur en je rijdt eerst door Wernigerode en daarna door prachtige natuur.
Enige is dat het harde houten bankjes zijn en na 1,5 uur zitten blij bent dat je je weer kunt bewegen.

Datum van activiteit: mei 2016
Bedank kinkymen w
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Harz Steam Railway bekeken, bekeken ook

Wernigerode, Saksen-Anhalt
Wernigerode, Saksen-Anhalt
 
Wernigerode, Saksen-Anhalt
 

In Harz Steam Railway geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding