Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtige locatie, zéér lekker en uitstekende bediening!”
Beoordeling van La Maison Val Thorens

La Maison Val Thorens
Geclassificeerd als nr. 13 van 82 Restaurants in Val Thorens
Keukens: Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
31 januari 2023 beoordeeld

Prachtige locatie:
- aan de piste met een fantastisch uitzicht en dus ideaal voor de lunch.
- maar ook in het dorp gelegen, dus ook ideaal voor een diner (of ontbijt)

We waren in Val Thorens de eerst week van januari en zijn er verschillende keren gaan lunchen, dineren en wat gaan drinken.
Elke keer opnieuw was het super!
Je voelt geen onderscheid in bediening en kan bijna geen voorkeur hebben van personeel: iedereen is gewoon altijd enthousiast, attent, spontaan en vriendelijk!

Vorige week waren we terug in Val Thorens, dus was er geen twijfel om nog enkele keren naar La Maison te gaan!
Opnieuw werden we super goed bediend en hebben we héél lekker gegeten!
De desserts zijn er overheerlijk!
Er hangt een toffe, gezellige en aangename sfeer, het voelde als thuis komen :-)

Er is veel oog voor detail: de inrichting, de kledij, het personeel, het eten...
Het concept klopt gewoon! De beleving is ontspannend, aangenaam en je hebt steeds zin om terug te gaan!
Het team werkt als een goed geoliede machine.
De zaakvoerders leiden dit team fantastisch!
We komen zéker terug!

Datum van bezoek: januari 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank annrB6319XQ
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Fabien J, Marketing van La Maison Val Thorens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2023
Google-vertaling

Hello,

Thank you for taking the time to share your review with us on Trip Advisor.

We are happy to read that you had a great time at La Maison and that you enjoyed yourselves! Thank you very much for your kinds words, our team will be pleased to hear about it 🙏.

We look forward to welcome you again.
Best regards,
Fabien.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (1.196)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.196 beoordelingen

8 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Een paar keer afgelopen week bezocht na het skien. Lekker gegeten en gedronken...wijnen + borrelplank, erg lekker. Voor wat betreft de prijs kun je beter een fles wijn bestellen dan per glas. Pizza's prima, tiramisu echt ontzettend lekker.

Datum van bezoek: januari 2023
Bedank John B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Fabien J, Marketing van La Maison Val Thorens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2023
Google-vertaling

Hello John,

Thank you for taking the time to share your review with us on Trip Advisor.

We're really happy to read that you spend good after-ski times at La Maison! Thanks for your kinds words.

We look forward to seeing you again.
Best regards,
Fabien.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 december 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens ski vakantie een keer op avond en ik namiddag gaan eten.
Beide keren vriendelijk personeel en heerlijk eten. Grote zaak met verschillende goede gerechten.
Aanrader!

Datum van bezoek: december 2021
Bedank Sven V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Cyril C, Agence/Consultant van La Maison Val Thorens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2022
Google-vertaling

Hello Sven,

Thank you for taking the time to share your review with us on Trip Advisor.

We are delighted to hear that you had a pleasant time at our table.

We look forward to seeing you again.
Yours,
Cyril.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige avond gehad in La Maison! De service is bijzonder goed en vriendelijk. Mooie gerechten op de kaart, ook voor kinderen. We zijn verrast door de mooie smaken, goed advies en een warme sfeer in het restaurant.

Datum van bezoek: februari 2020
4  Bedank 15martinv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
22 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk plekje om van het zonnetje te genieten, een drankje te doen of lekker wat te eten. Ik denk wel de beste plek om te zitten in het dorp.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Sjontje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die La Maison Val Thorens bekeken, bekeken ook

Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
 
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
 

In La Maison Val Thorens geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.