Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Met de familie een hapje gegeten.”
Beoordeling van LE RENDEZ VOUS

LE RENDEZ VOUS
Geclassificeerd als nr. 20 van 82 Restaurants in Val Thorens
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
22 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Met de familie een hapje gegeten. Prima eten en goede bediening! Gezellige inrichting en ook niet al te duur.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank paulapater
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sightsee739407, Autre van LE RENDEZ VOUS, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2020
Google-vertaling

Dear Paula,

It is a real pleasure for us to see that you have enjoyed your meal in our restaurant.
Thank you so much.
We hope to see you again this week.

The Rendez-Vous team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (496)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 496 beoordelingen

5 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijk restaurant met heerlijke pizzas van een kok uit sicilie zeker de moeite waard
Het restaurant zit net een stukje naar boven waardoor er minder drukte is van de skipiste onderaan

Datum van bezoek: april 2019
Bedank collind175
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
CATHYC3255, Propriétaire van LE RENDEZ VOUS, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 april 2019
Google-vertaling

Dear Collin,

Thank you so much for your delicious review about your experience in our restaurant.
Our Napolitan pizzaiolo will be so happy to note that you have enjoyed our pizzas.

We will share your appreciation with him.
Hoping to welcome you again.

The Rendez-Vous team.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor val thorens begrippen heeft dit restaurant een goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle en vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: februari 2019
1  Bedank 73sanderd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
CATHYC3255, Propriétaire van LE RENDEZ VOUS, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 februari 2019
Google-vertaling

Dear Sander,

We are so happy to note that you have enjoyed your meal in our restaurant.
Thank you so much for your very good review.

We will share it with all the staff.
Hoping to welcome you again.

Best regards.
Natacha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Kwamen hier vroeger altijd om te lunchen. Nu sinds lange tijd weer eens gaan eten dit keer diner. Hadden gevraagd of kinderen eerst mochten eten en 3 vd 4 kregen het met onze voorgerechten terwijl de 4e moest wachten. Lasagne was in het midden koud maar omdat we inmiddels zolang hadden moeten wachten op het hoofdgerecht maar beetje gemixt met het buitenste gedeelte. Rest vd hoofdgerechten ook niet echt bijzonder. Misschien toch te verwend bij andere restaurants.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank bianca72
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
CATHYC3255, Propriétaire van LE RENDEZ VOUS, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 december 2018
Google-vertaling

Dear Bianca,

Thank you so much for your review even if your experience in our restaurant has not been completely perfect.
We would like to apologize for the problems you had during your diner.
We really want to bring a very perfect service to our customers.

We hope to welcome you again anyway.
Best regards.
The Rendez-Vous staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, met 6 volwassenen en 4 kinderen en iedereen heeft zitten smullen. Bediening perfect. Prijs kwaliteit perfect

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Arnoud1975
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
CATHY C, Propriétaire van LE RENDEZ VOUS, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 mei 2018
Google-vertaling

Dear Arnoud,

It was a real pleasure for us to read your very good review about our restaurant.
You say that your dinner was perfect, it is so pleasant for us to satisfy our guests.

We will share your appreciation with all the staff.

Hoping we will welcome you again this week or next year.
The RENDEZ-VOUS team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die LE RENDEZ VOUS bekeken, bekeken ook

Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
 
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
 

In LE RENDEZ VOUS geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.