Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bit posh”
Beoordeling van La Fruitiere - Val Thorens

La Fruitiere - Val Thorens
Geclassificeerd als nr. 10 van 82 Restaurants in Val Thorens
Prijsklasse: € 20 - € 100
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Speciale gelegenheden, Grote groepen, Romantisch, Barscene, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Lunch, Reserveringen
18 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen hier niet dagelijks, maar toch regelmatig. Beetje posh en wat gemikt op het chiquere volk, maar eigenlijk stoorde dat niet. DJ, Sax begeleiding en zangeres leuken hier je dag op. Week nog redelijk stukje skiën na het aperitief om thuis te geraken

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Ravinggeorges
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Romain B, Gérant van La Fruitiere - Val Thorens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 februari 2018
Google-vertaling

Hi Melanie V.
Thank you for your feedback.
We are happy that you have enjoyed your moments @ La Folie Douce Val Thorens and we hope to see you soon.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (658)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 658 beoordelingen

11 februari 2018 beoordeeld

Dit jaar terug geweest
Keuken vind ik iets minder dit jaar
Wel prachtig zitten als het goed weer is
En er na nog een muziekje 😉

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Luc D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
27 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een restaurant wat voor de Parijse clubs niet onder doet.
Ga hier lunchen bij mooi weer op een groot zonnig terras en je krijgt er een prachtige show met optredens van zangers en dansers à la Folie Bergère. Er zijn 2 shows per middag, om 12.30 en 14.30
Als het weer minder is kun je ook gezellig binnen zitten.
Uitstekende bediening, zeer goeie kwaliteit van het eten de drank kun je zo duur maken als je zelf wil.
Heb je geen zin in de lunch dan kun je aan de andere kant van het podium gewoon een drankje doen en eventueel iets afhalen.
Op het balkon draait er een dj en ook is er een vip gedeelte waar je het hele spektakel kunt overzien.
Als het weer het toelaat komen er regelmatig parapenters over het terras glijden.
Een absolute aanrader als je een skitocht maakt maar is ook goed voor wandelaars te bereiken

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank 461maureenv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Romain B, Gérant van La Fruitiere - Val Thorens, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 februari 2018
Google-vertaling

Hi Maureen,
Thank you for your positive Feedback. We are happy that you have enjoyed your time @ La Folie Douce Val Thorens.
we always try to give our best to share with you the best experience.
Thank you for coming again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekende bar/restaurant met top muzikanten in de namiddag. Een zeer goede Apres Ski bar en locatie. En al jaren een begrip in Frankrijk en in meerdere Ski oorden.

Ook de keuken is uitstekend met schappelijke prijzen en goede kwaliteit.

Te bereiken met de stoeltjeslift ‘Plein Sud’ vanuit ValTho piste centrum.

De Apres Ski stopt bijtijds zodat de skiërs en snowboarders nog met het restje licht naar hun hotel of appartement kunnen skiën.

Let op: De Franse Gendarmerie voert regelmatig alcoholcontroles uit.
En ook controleren ze steekproefsgewijs de inhoud van de rugzakken aan het begin van de stoeltjes lift Plein Sud.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank OceanShark
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
24 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Je waant je met de witte tafeltjes bijna in St Tropez, zelfs de prijzen zijn vergelijkbaar. Mooi schouwspel, en met de beats van de Folie Douce (de "hotspot" op de berg) op de achtergrond goed toeven. Oesters en bijbehorend glas chablis waren heerlijk... voor elk gezelschap is hier wel wat wils. Vergeet je Credit Card niet!

Datum van bezoek: februari 2017
Bedank Marelgo
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die La Fruitiere - Val Thorens bekeken, bekeken ook

Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
 
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
 

In La Fruitiere - Val Thorens geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.