Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super restaurant ”
Beoordeling van Il Gusto

Il Gusto
Geclassificeerd als nr. 15 van 82 Restaurants in Val Thorens
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 16 - € 43
Gegevens restaurant
13 april 2023 beoordeeld

Twee keer gegeten tijdens onze vakantie
Aanraders zijn de steak tartare, pizza ik gusto, poke bowl en de carpaccio

Datum van bezoek: april 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 588henriettew
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (145)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 145 beoordelingen

8 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Als afsluiter van ons verlof wilden we nog snel een hapje gaan eten. We lieten ons verleiden tot een tataki van tonijn en carpaccio als voorgerecht en een pizza als hoofdgerecht. Alles was overheerlijk en supermooi gepresenteerd! Een aanrader!

Datum van bezoek: april 2023
Bedank 629bieked
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
18 maart 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Il Gusto heeft een goede en gevarieerde kaart. De bediening was super: gezellig, vriendelijk en snel. De voorgerechten waren perfect, vooral de kip springrolls waren fantastisch. De tonijn tataki was wel wat aan de prijs, maar het was die prijs absoluut waard! Heerlijk! De burger was goed te doen maar niet bijzonder. De tartare de boeuf en boeuf poke bowl waren ook erg goed. De poke bowl was goed samengesteld en goed vullend, voldoende vlees en groenten erin. De wok de gambas was goed van smaak, maar deed zijn naam niet echt eer aan met slechts 5 gambas in het hele gerecht :p

Kortom, een super tent waar we zeker terug komen als we weer een keer in Val Thorens zijn!!

Datum van bezoek: maart 2023
Bedank Chantal B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
17 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is het aller beste restaurant in de omgeving. Super lekker gegeten, meerdere keren, met een geweldig goede bediening.

Datum van bezoek: februari 2023
Bedank VvdVaart
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
29 december 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Een bijzonder vriendelijk ontvangst! Het eten was fantastisch voor de prijs-kwaliteit. We werden alleraardigst bediend en vlot geholpen.
We hebben genoten van de bijzondere wijn die werd ook in prachtige glazen ingeschonken.
Een echte aanrader!!!

Datum van bezoek: december 2022
Bedank NathalieO1971
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Il Gusto bekeken, bekeken ook

Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
 
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
Val Thorens, Saint-Martin-de-Belleville
 

In Il Gusto geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.