Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Délicieux!”
Beoordeling van Le Moulin à Huile

Le Moulin à Huile
Geclassificeerd als nr. 8 van 70 Restaurants in Vaison-la-Romaine
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 28 US$ - 82 US$
Keukens: Frans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
18 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer verfijnd, hedendaagse keuken, beste restaurant die we al hadden in de regio voor deze prijs/kwaliteit! Ook zeer leuk zitten langs de rivier.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank 669brechtd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (263)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 263 beoordelingen

11 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij namen de menu en dit was overheerlijk. Tot in de puntjes in orde, niets op aan te merken en eerder al de verfijnde keuken, zeer vriendelijke en correcte bediening en zeeeer vriendelijk personeel. Eten kwam vlot door en terras zeer gezellig vertoeven. Een van de betere resto’s uit de buurt en tevens schappelijk van prijs. Als wij in de buurt zijn komen wij zeker terug.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Getaway39159292107
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2021 beoordeeld

Zeer lekker gegeten, perfecte cuisson, zeer vriendelijk personeel en een perfecte bediening.
Matige prijzen in een leuk kader

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Patrick P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2021 beoordeeld

We hadden gereserveerd voor de lunch (via een zeer efficiënt geautomatiseerd reserveringssysteem). We kregen een tafeltje op het terras, in de schaduw van oude bomen en met een prachtig zicht op de rivier en op het stadje. We kozen linzen als voorgerecht, lam als hoofdschotel en aardbeien als dessert. Er is maar één woord voor: schitterend! Zeer verzorgde en gedurfde keuken. Mooi gepresenteerd. Ze hebben een interessante wijnkaart. We hebben een 50cl rosé gekozen aan een zeer redelijke prijs. De bediening was zeer professioneel en vriendelijk. In dit geval kan men wel zeggen: prijs/kwaliteit was een voltreffer. Heel zeker aan te raden voor wie de toeristenvallen wil vermijden.

Datum van bezoek: juni 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ANDRE V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangenaam restaurant op een mooie locatie met een uitstekende keuken en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader !

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank JanG3373
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Moulin à Huile bekeken, bekeken ook

Vaison-la-Romaine, Vaucluse
 
Vaison-la-Romaine, Vaucluse
Vaison-la-Romaine, Vaucluse
 

In Le Moulin à Huile geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.