Villa Regalido is een mooi hotel in Franse stijl. Het zit in een naar mijn mening klein dorpje in een smalle straat. We hebben verder het dorpje niet bezocht.
Er is een klein zwembad buiten een sauna en een jacuzzi. Het ontbijt is minimaal, voor 18,- misschien niet helemaal de moeite waard. Er is brood, jam, eieren, wat cornflakes, yoghurt melk, een blok (natuurlijk) Franse kaas, cake een schaal vlees voor op brood en dat is het wel zo'n beetje. Koffie en thee word geserveerd. Mocht je van een uitgebreid ontbijt houden, en ben je wat "kieskeurig" is dit misschien een ietwat karig ontbijt en daarom de 18,- niet helemaal waard.
Onze hotelkamer was ruim een superior room met badkamer en een klein binnen balkon noem ik het maar, wat uitkeek op de parkeerplaats. Die overigens niet groot is en waar je 15,- voor moet betalen als je daar je auto wil laten staan. De sleutel van je auto lever je in, mochten er calamiteiten zijn of iemand moet weg, kunnen ze de auto verzetten. Het hek gaat 's avonds wel dicht met een flink slot erom. Dus je auto staat wel veilig en lekker dichtbij. Volgens mij kan je in de straat ook relatief makkelijk parkeren.
De kamer was schoon, zelf vond ik het bed wat aan de harde kant maar was wel groot. Voor Franse begrippen was het een erg leuke plek om te overnachten, schoon en netjes, in een kleiner plaatsje in plaats van in een groot centrum. En het zag er sfeervol Frans uit.