Het was even zoeken naar de ingang maar tjonge wat een mooi hotel! Het maritieme karakter van het gebouw, de fantastische renovatie die je een gevoel geven alsof je in een sprookjeswereld terecht gekomen bent, alles lijkt hier op zijn plek te vallen.De fantastische gastvrijheid en het geduld van de gastvrouwen maakten ons bezoek tot een succes. Een prettig zwembad voor een verdiende ontspanning. De kamer oogt op het eerste gezicht enigszins klassiek maar is dat zeker niet het geval en is van alle gemakken voorzien. Zoals de welkome USB-poorten. De airco zit in het voorportaaltje van de kamer weggewerkt zodat hij niet stoort tijdens de nacht, mocht je hem willen gebruiken. Alle kamers hebben openslaande ramen.
Op het terrein van het hotel zijn een aantal vrije parkeerplaatsen en naast de (achter) ingang is een betaalde gemeentelijke parkeerplaats. Deze laatste is beslist niet duur en rustig. De prijs kwaliteit verhouding ligt naar onze smaak wel in balans maar is voor velen misschien net een tree te duur. Als we weer in de regio zijn, verblijven graag nog eens in dit hotel.