Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Erwin134POL
De Haan, België

Prima hotel

4,0 van 5 bollen8 sep 2023 beoordeeld
rustig gelegen hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel, hotel is voorzien van alle comfort: airco op de kamer, binnenzwembad, wellness,... Ruime kamers en badkamers. Is rustig gelegen dicht bij de snelweg. Terras. Goede keuken, ontbijt ontbreekt aan niets: zowel franse als engelse gerechten.
Datum van verblijf: september 2023
Kamertip: ontbijt is vanaf 06u30
Reistype: Bezocht met een partner
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hélène NEUVILLE, Propriétaire van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 8 sep 2023
Dear Erwin134POL, thank you so much for your feedback, we are pleased to read that you had a wonderful stay in our hotel, you liked our location and all of the services :)) We really appreciate your compliments and hope you will return soon !
Kind regards, Hélène
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 44
  • Hotels.com
4.5 km van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 80
  • Hotels.com
3.3 km van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Hotel Exterior
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • HolidayInn.com
    € 89
  • Hotels.com
5.1 km van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel
Gratis wifi
Restaurant
Hôtel de Ville de Calais
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 140
  • Hotels.com
4.4 km van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel
Gratis wifi
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ibis Styles
    € 99
  • Hotels.com
5.0 km van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
部屋の雰囲気です。vue dans la chambre
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 65
  • Booking.com
4.9 km van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel
Gratis wifi
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 80
  • Hotels.com
4.6 km van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior view
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ibis
    € 69
  • Booking.com
6.1 km van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Second course from gala menu
  • eDreams
  • ZenHotels.com
    € 69
  • Vio.com
4.7 km van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Exterior View
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 57
  • Hotels.com
6.0 km van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Calais bekijken
Beoordelingen (1.369)
Beoordelingen filteren
1.369 resultaten
Waardering van reizigers
366
627
252
80
44
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
366
627
252
80
44
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.369 beoordelingen
Beoordeeld op 5 september 2023 via mobiele applicatie

POSITIEF
=========
- grote kamer en bed
- schoon
- lift aanwezig
- mooie ligging en goed bereikbaar
- receptie is aardig en vriendelijk
- leuke inrichting, vintage stijl
- voldoende laadpalen voor elektrische auto’s

NEGATIEF
==========
- lang wachten in restaurant
- kip was niet gaar
- bediening niet vriendelijk
- honden zijn toegestaan in hotel en restaurant, smerig!

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank DayTrip297938
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hélène NEUVILLE, Propriétaire van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2023
Google-vertaling

Dear DayTrip297938, thank you for your feedback, we are pleased to read that you liked our location, electrical charges, room and staff. We are sorry to read that you had some issue in the restaurant, it can be a bit longer than usual when the hotel is full. We don't accept dogs in the restaurant !
See you again soon, kind regards, Hélène

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2023

Holilday inn Calais moet het vooral van zijn excelennte ligging hebben. Op wandel afstand van de boulevard en strand aan de voorkant van het hotel. En aan de achterkant het stadje Calias met vele lekkere restaurants. Een indeaale plek om de mooie plek om te hiken langs de opaale kust in frankrijk en met zicht op engeland.

Datum van verblijf: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank hikeandswim
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 maart 2023

Een complete meevaller als hotel voor kort verblijf in de buurt van Calais. We hadden een formule met ontbijt en diner inbegrepen en dit was echt een prijs/kwaliteit gezien een echte meevaller. Zowel qua kamer, hygiëne, ontspanningsmogelijkheden, eten en personeel. Echt geen slecht woord over deze Holiday Inn. Een echte aanrader!!

Kamertip: Neem indien beschikbaar, de formule met diner inbegrepen. Je zult je dat zeker niet beklagen.
Datum van verblijf: maart 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 198riks
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 oktober 2022 via mobiele applicatie

We hebben in hetzelfde hotel in de stad gezeten maar hier gegeten. Oogt heel nieuw maar toiletten zijn oud en onverzorgd. Lunch was ok maar niet heel verpletterend. Wel fijn dat je hier ionity kunt laden. Qua gezelligheid zit je hier wel van alles af, tot rust komen doe je hier zeker.

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank KarinB3447
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 juli 2022 via mobiele applicatie

Rustig gelegen hotel met grote parking, vlotte ontvangst receptie, ruime kamer met heel goede bedden. Aanwezigheid van binnenzwembad is een pluspunt want het was heel warm tijdens ons verblijf. Ontbijt is gevarieerd en zeker voldoende.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank GillesV229
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ORLANDO GAUDRON, Propriétaire van Holiday Inn Calais - Coquelles, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2022
Google-vertaling

, Dear GillesV229, thank you so much for your nice comments, we are glad to read that you enjoyed your stay ! See you again soon, kind regards, Hélène

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken