Freedom312743
Zwevegem

Goed Hotel voor zaken, minder voor toerisme.

Beoordeling van B&B HOTEL Maubeuge Gare
4,0 van 5 bollen13 sep 2018 beoordeeld
Het is een vernieuwd hotel, zeer ruime kamers, goed ontbijt. Spijtig was dat er geen verwarming was in de kamer (centrale ketel was nog niet aan) waardoor de kamer te koud was. Airco was er wel en regelbaar in de kamer. Een beetje warrig om de parking achter het hotel te vinden, maar deze is gratis en afgesloten. Je moet de bus laan kruisen en door/onder het gebouw rijden, niet zoals ik deed, per accident de bus laan volgend en zo éénrichtingsverkeer binnen gereden.
Datum van verblijf: september 2018
4,0 van 5 bollenKamers
4,0 van 5 bollenHygiëne
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Accueil
Hot Tub
4.7 km van B&B HOTEL Maubeuge Gare
Meer hotels in Maubeuge bekijken
Beoordeeld op 29 april 2017 via mobiele applicatie

De fotos zijn veel beter dan de werkelijkheid. De kamers zijn vergane glorie, niet fris en voor €100 per 3 persoonskamer is het ruim betaald.

Als je wil weten hoe een nieuwe hotelkamer er in de jaren 80 uitzag.. dan moet je hier beslist gaan slapen.

Datum van verblijf: april 2017
Beoordeeld op 11 april 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel voldoet prima voor een nacht op een zakelijke reis. Kamer is redelijk ruim, badkamer met goede douche.
Ontbijtbuffet met voldoende verse spullen. Hotel heeft ook een bar die tot middernacht open is.

Datum van verblijf: april 2017
Beoordeeld op 28 maart 2017

afgelopen weekend was ik er voor de tweede keer voor het werk. Ondanks dat ik er niet veel ben geweest was alles naar wens.
De kamers zijn schoon, de badkamer is een "doos" in de kamer, Dit maakt verder niet uit maar de badkamer voelt wel goedkoop aan.
De medewerkers zijn vriendelijk en helpen goed. Elke medewerker die ik tegen ben gekomen spraken ook Engels wat ik een groot voordeel vind, vooral in Frankrijk.

In de buurt van het hotel is niet heel veel te vinden, er zitten een paar restaurants binnen 10 minuten lopen en een bar wat ik heb gevonden.
Direct naast de deur zit een subway, mocht je geen zin hebben om te lopen en toch snel wat wilt eten. Om de hoek zit een mcdonalds en een supermarkt, dit is ook makkelijk voor de dingen die je niet in het hotel kan krijgen of in een restaurant.

In de welkomstbrochure staat dat het ontbijt vanaf half zeven klaar staat, echter was ik elke ochtend om vijf uur bij het ontbijt en alles stond al klaar. Top service!

Direct achter het hotel zit een treinstation, dit is ideaal voor de mensen die een lange treinreis hebben en tussendoor een nacht in een hotel willen doorbrengen. De treinen zijn echter wel lichtelijk te horen in de kamer. Voor de meeste mensen niet storend, voor mensen als ik wie zeer licht slapen is dit wel storend.

Al met al was dit voor mij een goed hotel met een paar kleine minpuntjes.

Datum van verblijf: maart 2017
Beoordeeld op 5 oktober 2016

Wil je het noorden van frankrijk bezoeken dan is dit hotel de perfecte uitvalsbasis - of een vermoeiende trip achter de rug, is dit goed om even 1 nachtje te relaxen, desondanks het in de buurt is van het station en cinema is het er niet druk

Datum van verblijf: oktober 2016
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Beoordeeld op 6 maart 2016 via mobiele applicatie

In dit hotel overnacht ik geregeld.
Het is best gehorig, maar het ontbijt is ok, genoeg en vers. Koffie is ook goed. Bedden zijn hard.
Personeel is erg vriendelijk.
Het hotel ligt naast het spoor, en aan de voorkant een bus halte.
Op loopafstand een leuk restaurant Au Bureau.

Datum van verblijf: maart 2016