zoraida_frits
Emmen, Nederland

Prima klein familiehotel met uitzicht op zee en naast Nausica

Beoordeling van Hotel La Matelote
4,0 van 5 bollen4 feb 2024 beoordeeld
Een charmant, klein hotel met mooi uitzicht. De kamers zijn schoon en bieden uitzicht op de zee. Verwacht niet veel van de TV, echt smart is die nog niet.
Service is goed, receptie altijd bemand met Engels sprekende receptionisten. Ook de bar is prima qua service. We hadden een suite met zeezicht en een luxe kamer voor 2 van de kinderen. Beiden schoon, ook onder de lakens. Het hotel is wel een labyrinth. We waren er maar 1 nachtje om Nausica te bezoeken, dat is letterlijk aan de overkant.
Datum van verblijf: december 2023
1.5 km van Hotel La Matelote
1.2 km van Hotel La Matelote
Meer hotels in Boulogne-sur-Mer bekijken
Beoordeeld op 5 september 2023

We hebben een aangename week doorgebracht in hotel La Matelote. Het personeel was zeer vriendelijk en bekwaam. De kamer, traditioneel en smaakvol ingericht, was zeer ruim en comfortabel. Uitstekend bed. Alles proper en goed onderhouden. Een klein technisch defect werd na onze melding onmiddellijk hersteld.
De ligging is excellent: vlak bij het strand, tegenover het fantastische aquarium Nausicaa, en met een bushalte op enkele meters afstand. Met de bus gingen we onder andere naar Cap Gris Nez, Wissant en Wimereux. Op een kwartiertje ben je te voet in het centrum.
Wat zijn de minpunten? Het ontbijtbuffet vonden we, ondanks de goede zorgen van het personeel, wat minder van kwaliteit dan gewoonlijk in een viersterrenhotel. De percolatorkoffie was redelijk, maar niet heel lekker (natuurlijk een kwestie van smaak). Boter en beleg stonden zeer koud wat goed is voor de houdbaarheid, maar minder aangenaam om te eten. Het roerei vonden we niet smakelijk. Het bruine brood was snel op en werd niet aangevuld. Zo was het ontbijt eigenlijk relatief duur.

Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 9 april 2023 via mobiele applicatie

Aangenaam hotel , welness had wel koud water maar sauna etc was heel goed
Heel lekker restaurant mogelijk aan het hotel
Heel proper en goede kamer voor de rest
Het is zeker zijn 4 sterren waard
Rechtiver nausica gelegen dus heel handig
Toptop

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 16 september 2022

Dit hotel is gelegen aan de promenade en je kan daar zeer moeilijk parkeren om de valiezen binnen te brengen.Het is echt aangeraden om een parking langs de achterkant te bestellen met directe toegang tot het hotel.We kregen een kamer met een blinde muur als zicht op het eerste verdiep:vraag zekers een kamer met zicht vooraan alhoewel dit laatste fel belemmerd wordt door de gebouwen van Nausicaa ;Zeer lekker ontbijt en een avondeten met een langgeleden zo lekker steack in de wijnsaus (een soort Tournedos Rossini maar dan dan zonder de foie gras.Zeer goede binnenzwembad met bubbelbad en sauna

Datum van verblijf: september 2022
La Matelote Restaurant Hôtel, Propriétaire van Hotel La Matelote, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2022

Bonjour Manfred,
Nous vous remercions pour votre avis et sommes ravis que la piscine et le sauna vous aient plu !
Nous sommes désolés que nous n'ayez pas été totalement satisfait par votre séjour chez nous, mais nous espérons vous revoir bientôt afin que votre expérience soit meilleure.
La Matelote Restaurant Hôtel

Beoordeeld op 28 juli 2022 via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, lekker ontbijt met lokale kaasjes, nette en schone kamers. Kleine welness, maar goed genoeg.
Recht tegenover Nausica, heel handig dus. Goed restaurant met ruime keus aan menu’s, wel iets aan de dure kant.
Aanrader!

Datum van verblijf: juli 2022
Agence Flexito, Propriétaire van Hotel La Matelote, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2022

Ons hele team dankt u voor uw opmerking! We zijn blij dat u het naar uw zin had!

Tot ziens,

Hotel La Matelote

Beoordeeld op 22 mei 2022 via mobiele applicatie

Goed hotel met goed restaurant. Nette kamers, fijn badlinnen, schoon. Bedden wat klein. Het grote min punt is de ontvangst: uiterst koel. Men begint meteen over vouchers. Alsof het niet genoeg is dat een gast voor je neus staat. Niemand is blij dat je er bent. Echt slecht! Ongastvrij. Boulogne sur mer is een wat troosteloze plaats met veel beton langs de boulevard: flats en havengebouwen.

Kamertip: Neem je vouchers mee anders ben je niemand
Datum van verblijf: mei 2022

Bonjour Muriel,
Nous vous remercions pour votre avis et nous sommes ravis que nos chambres vous aient plu.
Nous sommes sincèrement désolés que vous n'ayez pas été satisfaits par notre accueil. Nous essayons toutefois de toujours accueillir nos clients de la meilleure des façons.
Nous espérons vous revoir bientôt afin que votre expérience chez nous soit meilleure.
La Matelote Restaurant Hôtel