Lex V
Hellevoetsluis, Nederland

Hier is het prima toeven

Beoordeling van Les Loges du Parc
4,0 van 5 bollen4 okt 2017 beoordeeldvia mobiele applicatie
Op de dag voor onze reservering kreeg ik een attent mailtje met instructie voor wanneer we later op de avond zouden arriveren, dat vonden we erg prettig. De kamers, bedden en sanitair zijn prima en gelijk aan onze verwachting. Prettig dat men over een garage beschikt om de motor te stallen. Een goed ontbijtbuffet om de dag mee te starten. Value for money!
Datum van verblijf: september 2017
  • Skyscanner.com
1.0 km van Les Loges du Parc
Salle petit déjeuner
0.4 km van Les Loges du Parc
Repas vue Lac, magnifique!
2.2 km van Les Loges du Parc
1.4 km van Les Loges du Parc
Meer hotels in Gerardmer bekijken
Beoordeeld op 16 augustus 2017

Ik was aangenaam verast van het hotel , vrindelijke receptie , een garage voor de moto voorzien zonder bijkomende kosten dan de kamers zijn zeer proper en gezellig . Het ontbijt buffet was super lekker en zeer verzorgt , kortom een geslaagd verblijf en voor herhaling vatbaar , ik ben tevreden met mijn keuze van dit hotel . Bedankt aan het personeel voor het super onthaal

Kamertip: alle kamers zijn proper en verzorgt
Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 3 augustus 2017

We gaven via booking.com 5 personen in en kregen dit hotel als voorstel.
We boekten duurdere kamers allemaal met meerzicht, in chalet stijl voor onze ouders en een bergsuite voor ons gezin (twee volwassenen en één dochtertje van 5 jaar).
Toen we aankwamen zei een omhooggevallen receptioniste dat het niet mogelijk was om onze dochter op onze kamer te laten slapen terwijl we hiervoor speciaal een suite geboekt hadden.
Ikzelf stelde voor om een supplement te betalen maar ook dit was niet mogelijk.
Ik zei dan onmiddellijk dat ze alles mocht annuleren en we wel ergens anders gingen slapen waarop de norse receptioniste zei dat het dan wel mogelijk was...
De volgende ochtend zag ik dan dat ze zelfs €10 hadden extra gerekend terwijl we niet eens een extra bed of ook maar iets extra gekregen hadden, ons dochter sliep samen met ons in het tweepersoonsbed.
Ben onmiddelijk vertrokken en niet meer gaan ontbijten want dit was nogmaals €10/pp extra (waarschijnlijk ook voor onze dochter).
Groot verschil met onze heenreis waar we uitsliepen in het viersterrenhotel "Starhotel Grand Milan" te Saronno waar het personeel supervriendelijk en heel kindvriendelijk was en we zelfs niets extra moesten betalen voor onze dochter ook al heeft ze een volwaardig ontbijt gekregen.

Kamertip: De bergsuite heeft mooi uitzicht op het meer maar heeft vast tapijt wat ik vreselijk onhygiënisch vindt voor een hotelkamer.
Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 26 februari 2017

We hadden de kamer iets groter verwacht. Het was er wel proper en we hadden een terrasje. De kamer was moeilijk aangenaam warm te krijgen en in de badkamer was het veel te koud. Daar stond geen verwarming. We moesten elke ochtend de straat oversteken om naar het ontbijt te gaan, wat niet aangenaam was bij koude en regen. Op onze kamer konden we de buren horen praten en ik veronderstel zij ons ook, dus daar hou je dan wel rekening mee. Het is er wel rustig tijdens de nacht. Het ontbijt was perfect. Verschillende keuze en steeds voldoende. De ligging was ook prima en het personeel heel vriendelijk.

Datum van verblijf: februari 2017
Beoordeeld op 7 september 2016

Wij verbleven 3 nachten in een junior suite met bubbelbad naar aanleiding van de Triatlon van Gérardmer. Voor de wedstrijd was het een ideale uitvalsbasis. Het ontbijtbuffet was heel uitgebreid en steeds aangevuld. De kamer was vrij nieuw gerenoveerd in vergelijking met de rest van het gebouw. De kamer en badkamer waren vrij ruime en we hadden ook een groot terras dat uitkeek op het meer. Onze fietsen mochten niet mee op de kamer konden we achterlaten in een afgesloten gemeenschappelijk deel van de kelder. Dit heeft geen problemen opgeleverd.

Kamertip: Een aantal kamers zijn gerenoveerd en vormen een duidelijke meerwaarde
Datum van verblijf: september 2016
Beoordeeld op 23 september 2015

De website laat een aantal mooie kamers zien, die van ons was niet gerenoveerd en viel daarom tegen. De inrichting is klassiek. Het bed was was redelijk. De badkamer was klein en gedateerd. De gratis wifi was traag.
Het restaurant was gesloten. Het ontbijt was goed. Het uitzicht is mooi. Je kijkt op het meer maar ligt er niet direct aan. Onze motoren konden in de garage. Het personeel was vriendelijk. Wat ons stoorde was de vele hondendrollen op de parkeerplaats, opletten.

Kamertip: In het hoogseizoen is dit een goed hotel.
Datum van verblijf: september 2015