MichelEvers1973
Doornenburg, Nederland

Heel goed hotel op een mooi punt.

Beoordeling van Hotel La Reserve
4,0 van 5 bollen15 mei 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Afgelopen hemelvaartweekend 4 nachten in dit hotel verbleven. De motoren konden in een afgesloten garage gezet worden. Bij aankomst vriendelijk ontvangen door de engels sprekende eigenaar. Kamers zijn modern en schoon. De bedden zijn prima. Over de badkamer ook geen minpunten te melden. Het ontbijt volstaat prima, alleen helaas geen eieren. Hebben een fijn verblijf gehad in dit hotel.
Datum van verblijf: mei 2018
0.8 km van Hotel La Reserve
0.2 km van Hotel La Reserve
Salle petit déjeuner
0.6 km van Hotel La Reserve
Repas vue Lac, magnifique!
2.2 km van Hotel La Reserve
1.2 km van Hotel La Reserve
0.1 km van Hotel La Reserve
0.2 km van Hotel La Reserve
Meer hotels in Gerardmer bekijken
Beoordeeld op 27 april 2018 via mobiele applicatie

La Reserve geboekt als uitvalsbasis voor 1 weekje Gerardmer en omgeving .. pluspunten zijn zeker de mooie kamers .. mooie douche .. je moet wel wat geluk hebben waar je zit in het hotel ... minpunt vond ik persoonlijk het ontbijt dat je na 3 dagen wel gezien had .. en de toch wel dure prijs voor 1 week .. dacht een 1400 euro .. maar toch een dikke 3

Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 10 september 2017

Perfecte service, zeer vriendelijk ontvangen. Ruime en zeer nette kamer, meubilair niet echt mijn smaak maar dat is bijzaak. Ook mooie locatie en Gerardmer bevat veel restaurants en eetgelegenheden. Mooie locatie.

Kamertip: Wij hadden een 3 persoonskamer, zeer ruim. Weliswaar geen balkon maar we hebben dit zeker niet gemist.
Datum van verblijf: september 2017
Beoordeeld op 7 augustus 2017

Onze kamer was heel net en mooi. Schitterend met zicht op het meer! Het personeel is heel vriendelijk. Ontbijt vrij standaard maar heel lekker. Alles wordt vlug aangevuld. Ook handig dat er een (kleine) gratis parking is. Een aanrader!

Kamertip: Kies kamer met zicht op het meer!
Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 5 juni 2017 via mobiele applicatie

Aan de oevers van het meer van Gerardmer. Ligt aan een iets drukkere weg maar als je de ramen gesloten houdt heb je daar geen last van. Vriendelijke mensen die altijd klaar staan om je bij te staan waar nodig. Lekker en uitgebreid ontbijt.

Datum van verblijf: juni 2017
Beoordeeld op 15 oktober 2016 via mobiele applicatie

Om te beginnen was de kamer groot en het bed heerlijk. Je moet wel geluk hebben met het uitzicht (wel of niet op het meer). Wij hadden een douche in het bad, zonder douchestang en -gordijn. Voor deze prijs vinden we dat niet kunnen. Schoonmaak kan zeker beter. Het ontbijt was redelijk, maar zit niet bij de prijs in. De kamers zijn zeer gehorig.

Datum van verblijf: september 2016