Ondanks dat we na sluitingstijd van de receptie arriveerden hadden we een prima aankomst. Het hotel ziet er van buiten goed onderhouden uit en is door de verlichting goed herkenbaar. Er was nog parkeerplek vrij, de toegangscodes waren ons per SMS verstuurd en bij aankomst lagen de sleutel en een welkomstbrief voor ons klaar.
De gemeenschappelijke ruimtes in het hotel hebben een traditionele stijl, bijna als het interieur van een kasteel, met statige trappen. De kamers zelf zijn van binnen eenvoudig, met lambrisering aan de muren. Het bed is comfortabel en er is genoeg zitruimte. De verwarming kan men zelf instellen. De badkamer is recent gerenoveerd en heeft een luxe uitstraling. Een regendouche en föhn zijn voorzien.
Minstens zo belangrijk: onze kamer was schoon, rook fris en men had bij aankomst de verwarming op een aangename temperatuur gezet.
Er is geen airco of koelkast, maar als men in het wintersportseizoen komt kan het balkon als koelkast dienen.
Het hotel heeft een gratis afgesloten parkeerplaats (hek is met de toegangscode te openen) en vlak daarbuiten zijn ook gratis parkeerplaatsen. Wij waren er tijdens het (wintersport)hoogseizoen en hadden geen parkeerproblemen.
Het hotel is zeer centraal gelegen, de hoofdstraat met restaurants is één straat verder gelegen. De skipistes van La Bresse - Hohneck zijn op een goed berijdbare 18 minuten gelegen.
Het personeel is zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Op de dag van vertrek terug naar Nederland, dus ná het uitchecken, gingen we nog skiën, en toen men dat vernam kregen we het aanbod om ons nadien in het hotel weer in onze gewone kleding te steken zodat we dat niet in het skiresort hoefden te doen (waar geen kleedkamers zijn). Als dat geen service is!
Warm aan te bevelen!