Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 112
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 122
Hotels.comUS$ 122
PricelineUS$ 122
TravelocityUS$ 122
Orbitz.comUS$ 122
HurbUS$ 123
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.024)
Beoordelingen filteren
1.025 resultaten
Waardering van reizigers
688
288
42
4
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
688
288
42
4
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.025 beoordelingen
Beoordeeld op 18 augustus 2018

Genoeg ligbedjes bij warm zwembad. Heerlijk hotel, rustig gelegen. Fijne medewerkers. Super handig shuttlebus naar Collioure . fijne bar met wat eenvoudige lekkere snacks. Ruime familiekamer met terras

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Travel678281
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PascalDerville, Propriétaire van Hôtel Les Mouettes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2018
Google-vertaling

Dear Madam, Dear Sir, We thank you for having shared your opinion on this website and we are glad you enjoyed your stay. For the reader, we are located on the ledge road between Argeles & Collioure with a 180° view over the mediteranean sea. A car is needed since the 2 villages are at 2 kms. We confirm that we propose each evening in July & August a shuttle service to Collioure with 4 departures (7:00 pm, 7:30 pm 8:00 pm 8:30 pm) & 4 returns (10 pm 10:30 pm 11 pm 11:30 pm). The return fare is 5 € per adult (2.5 € per child). Thank you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2017

Familiaal hotel, zeer proper, rustig in hotel, maar het ligt langs dat een drukke baan en als je kamer met zeezicht hebt, dat ligt aan de drukke weg, mooi zicht wel over baai,, lekker ontbijt, maar sober, als je lang blijft is het steeds hetzelfde, nooit variatie, brood wordt zeer traag bijgevuld, voor 14 euro ontbijt had ik graag bubbels bij ontbijt gezien en variatie in brood, honden welkom ook in ontbijtruimte en daarvoor kozen we het ook deels. Wel wat prijzig toch. S avonds niemand in bar, redelijk saai.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 873annc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PascalDerville, Propriétaire van Hôtel Les Mouettes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juli 2017
Google-vertaling

Dear Madam, We thank you to have shared your comments & we are glad you appreciated your stay. For the reader, just know that the quietest rooms are double / triple garden view at the back of the main building. The sea view is beautiful but you will hear the sound of the road and the railway line on the balcony (not inside the room) which is not the case in the double / triple garden view located mountain side. You will see from reading the other reviews that some guests recommend you sea view & others garden view . Our advice: garden side for calm , sea side for the view. Thank you again

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2016

Op de eerste dag van de terugreis hadden we besloten niet te ver te rijden omdat het zwarte zaterdag was. We waren zaterdag om 10.00 uur al in het hotel. ....En de kamer was al klaar. We hadden een familie kamer met 2 volwassenen en onze 3 kinderen met een leuk klein terras aan een kleine speeltuin voor de kinderen. Die hebben zich dan ook erg vermaakt. Het hotel is een 3-sterren hotel, maar het uitzicht en het zwembad doen vermoeden dat je in een goed 4-sterren hotel zit. Echt schitterend! Ook het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en doet echt zijn best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben een heerlijke ochtend aan het zwembad gehad, eenvoudig geluncht (voldoende, maar niet heel bijzonder) en op zondag ochtend voor vertrek fantastisch ontbeten. Een zeer goede start van onze lange terugreis.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Paul S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PascalDerville, Propriétaire van Hôtel Les Mouettes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Sir,
We thank you for having taking time to share your opinion and are glad you enjoyed your stay at the hotel. To the reader, please note we have 6 family rooms (two with sea view and 4 with garden view) & 2 studios (room with american kitchen). All these rooms are for 4 persons except 3 family rooms for 5 persons. If you are a family with 3 kids, we invite you to call us to check their availability.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2016

Agreable sejour. Hotel met mooi uitzicht en mooi zwembad op een schitterende locatie. Verzorgd ontbijt maar wel met een stevige prijs. Het was ons 4de verblijf daar, want we komen er steeds graag terug !

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 907jani
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PascalDerville, Propriétaire van Hôtel Les Mouettes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2016
Google-vertaling

Dear Madam, Dear Sir, We thank you for having shared your opinion.We take the opportunity of your message to invite all our clients to share their point of view in their language. Unfortunately, we only speak English, Spanish & French but Google traduction is very helpful :-). Don't hesitate to detail strengths & weaknesses of the hotel, it will help your compatriots to have a better idea before booking.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 december 2015

Dit jaar zijn we voor het derde achtereenvolgende jaar bij Les Mouettes verbleven en wederom een geweldige ervaring. Het hotel heeft een prachtig uitzicht en is omgeven door rust en van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een prachtig zwembad, wellness met massages etc, mooie kamers etc. Het hotel is enkele jaren geleden overgenomen door een zakenman uit Parijs en elk jaar investeert hij weer opnieuw in het hotel waardoor het steeds moderner, luxer en mooier wordt.
Voor iedereen die op doorreis is, maar ook voor mensen die enkele dagen willen verblijven, kan ik dit hotel van harte aanbevelen.
Ik kom hier zeker nog eens terug.

Kamertip: De kamers in het hoofdgebouw zijn allen vernieuwd in de afgelopen jaren.
Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 328bk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PascalDerville, Propriétaire van Hôtel Les Mouettes, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2016
Google-vertaling


Dear Madam, Dear Sir, We really thank you for your comment. The title of your comment is a bit exaggerated :-) but we do our best to propose a high level of quality with a familial atmosphere. Our objective is that you feel at home. We confirm we invest around 15% of our turnover each year to improve our product/service. For example this winter we built a tiny house, we implemented solar collectors to heat water, we renovated 5 out of 31 rooms, implemented a new automatic system to improve water purity & changed and a lot of details. We hope you will have the opportunity to discover these new investments in 2016 Thank you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken