r0n1962
Rotterdam, Nederland

Goed hotel als je eenmaal binnen bent.

3,0 van 5 bollen12 sep 2022 beoordeeld
Zeer agressief volk blokkeert de uitgang van de metro en wil van alles aan je verkopen wat je niet wil hebben in een land als Frankrijk. Het is maar 10 meter tussen de metro uitgang en de deur van het hotel maar een grote uitdaging als je er wilt komen. Er staat een muur van schreeuwende agressieve boeven die je alleen doorlaat als je kordaat doorstapt en je niet laat indoctrineren. Pas op voor zakkenrollers. Je wordt ingesloten door 3 a 4 personen die je aandacht afleiden door op de grond een metro kaartje te zoeken maar de andere "leden"van de groep gaan dan rustig al je zakken en tassen af, op zoek naar waardevolle zaken.
Datum van verblijf: september 2022
Kamertip: downside. The agressive people intimidating people when coming out off the metro there is a crowd...
4,0 van 5 bollenHygiëne
  • hotelF1
1.6 km van Novotel Suites Paris Stade De France
Meer hotels in Saint-Denis bekijken
Beoordeeld op 12 juli 2022

Wij hadden de familiekamer hier en deze was dik in orde. Onze wagen konden wij parkeren in de ondergrondse parking van het hotel. De metro is ongeveer op 5min wandelen. Het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk. Je kan ook best op voorhand kijken of er geen evenementen zijn in het Stade de France. Tijdens deze evenementen is de omgeving rond het stadion afgesloten.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 22 augustus 2021

Wij sliepen hier twee nachten in een familiekamer. De kamer was helemaal prima, goede bedden, apart toilet, fijne douche en zelfs een bad!

Airco werkte niet helemaal goed, maar er was ook een ventilator aanwezig.

Vriendelijk personeel, legt je in het Engels goed uit hoe je makkelijk in Parijs komt met de metro of de RER en vertelt je waar je moet overstappen en eruit moet als je vertelt waar je in Parijs wil zijn, Toen we vertrokken naar onze volgende bestemming kregen we zelfs waterflesjes mee voor onderweg.

Aan de andere kant van het blok zit een bakkerij met broodjes en koffie. Het ontbijt hebben wij niet gebruikt in het hotel.

Echt een aanrader voor gezinnen als uitvalsbasis voor Parijs!

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeeld op 10 augustus 2021

Heel keurig en netjes hotel met lief en vriendelijk en behulpzaam personeel. . Het ontbijt was heel goed. Het ligging is perfect. 5 minuut op loopafstand is een metro en trein station. De kamer was schoon. Alleen we komen natuurlijk in de corona tijd dus onze kamer was niet schoon gemaakt maar dat hebben ze al eerder verteld en begrijpelijk. Alleen een word mag ik zeggen. Uitstekend!!. We komen zeker weer terug.

Datum van verblijf: augustus 2021
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
KATHY ROGER, General Manager van Novotel Suites Paris Stade De France, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2021

Dear,

Thank you very much for sharing your experience.
It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Hartelijk bedankt en tot binnenkort !

Beoordeeld op 1 september 2019

Goed gelegen hotel waar we regelmatig verblijven. De laatste tijd toch wat mindere ervaringen gehad. Badkamer niet naar behoren en minder proper als normaal.
Wel een goed gelegen hotel en vriendelijk personeel. Hoop dat het beter wordt!

Datum van verblijf: augustus 2019
Beoordeeld op 13 augustus 2019

De suite was vrij klein voor 4 personen, en ook het keukentje was minimaal, mag eigenlijk de naam keukentje niet hebben.
De bedden zijn comfortabel en alles was keurig schoon.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Het hotel is rustig gelegen en het ontboijt is uitstekend.

Datum van verblijf: augustus 2019