Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Klein, maar prima hotel. Vriendelijke receptionist die restaurant voor ons gereserveerd heeft. Badkamer is echt klein, maar prima voor 1 nacht. Superfijn dat de auto op eigen afgesloten terrein geparkeerd kon worden.
Datum van verblijf: augustus 2023
Slaapkwaliteit
Wij waren meer dan tevreden over de hartelijke ontvangst en uitleg over Mulhouse. We hadden onze hondjes mee op reis, ook dit was geen enkel probleem. Een veilig afgesloten parking is ook een hele geruststelling
Datum van verblijf: augustus 2023
Service
Dit bedrijf gebruikt tools van Tripadvisor (of van een officiële partner voor beoordelingen verzamelen) om gastenbeoordelingen, waaronder deze, te stimuleren en te verzamelen.
Stel loekatmie een vraag over BRIT HOTEL Mulhouse Centre
Kraaknet en stil hotel. Vond de design inrichting van bar en restaurant mooi. Kamer zeer goed onderhouden en uiterst proper van eerste tot laatste dag. Ruime keuze voor ontbijt, ook fruit enz.Vriendelijk personeel.
Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde alleen
Stel freddysempels1 een vraag over BRIT HOTEL Mulhouse Centre
Het hotel is op 5 min lopen van het centrum waar er verschillende restaurants zijn. Heeft een afgesloten parking, waarvoor je moet bijbetalen (7€). De kamer is klein, maar netjes en proper. Heeft een comfortabel bed en het ontbijt is meer dan voldoende. Ideaal als doorreis.
Datum van verblijf: september 2022
Stel 1hehe2014 een vraag over BRIT HOTEL Mulhouse Centre
Prima hotel in het centrum van Mulhouse, met een enthousiaste receptioniste die ons met plezier een goed restaurant wees.Erg goede matrassen! Jammer dat we de airco niet zelf konden bijstellen en dat het take away ontbijt wat aan de magere kant was.
Datum van verblijf: augustus 2022
Stel Ellis V een vraag over BRIT HOTEL Mulhouse Centre
Op weg naar huis hier geslapen. Was prima, aardig personeel, heel goed ontbijt, schone kamers met kleine maar verder prima badkamer. Mulhouse zelf heeft weinig meer te bieden dan een mooi plein. Een park ligt achter het hotel.
Datum van verblijf: augustus 2022
Stel jruis708435 een vraag over BRIT HOTEL Mulhouse Centre