Loetk1250
Utrecht Province, Nederland

Gemiddeld stadshotel

3,0 van 5 bollen3 jan 2024 beoordeeld
Het hotel is midden in de stad gelegen, en was het overnachtingshotel voor een groepsreis naar Italië. De kamers waren aan de kleine kant, de badkamer was op zich OK. Het driegangen diner bestond uit een kop heerlijke soep, een pasta in een wat kleffe saus en een lekker dessert. De bediening was ongeïnteresseerd, zowel bij de bar als het diner. Het ontbijt was prima in orde.
Datum van verblijf: december 2023
Reistype: Bezocht met vrienden
0.9 km van Ibis Mulhouse Centre Filature
Donnez aux voyageurs quelques informations sur votre photo
Facade de l hotel
4.9 km van Ibis Mulhouse Centre Filature
2.1 km van Ibis Mulhouse Centre Filature
Meer hotels in Mulhouse bekijken
Beoordeeld op 20 augustus 2022

Bij aankomst geen goede service, terwijl ik al online had ingecheckt. Mevrouw was onvriendelijk en schreeuwde meteen dat alle kamers vol waren! Niet er van uitgaande dat ik al maanden geleden had geboekt! Kamer was niet op orde! 1 bed was vies lagen lakens met haren erop! Bed was niet verschoond! Geen kussenlakens geeen zeep! Gelukkig was er eeen vriendelijke jongeman die meteen alles heeft aangevuld. 'Smorgens was er wel een aardige jongeman bij de balie.
In juli bij ibis budget geboekt deze was goedkoper en veeel schoner! Ik kom hier niet meer terug.

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 14 augustus 2022

De bedden waren nauwelijks opgemaakt, de kussen leken beslapen. De handdoeken waren gebruikt en nat. Het ontbijt was om 9.00 uur nagenoeg helemaal leeggeroofd en werd niet aangevuld, zowel bij Budget als bij Styles. De koffiemachine bij Budget was buiten werking. Als je geen hotel kan runnen, doe het dan niet! Dit nooit meer!

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 9 juli 2022

Zoals altijd prima service, schone kamer, vriendelijk personeel. Een extra voordeel bij dit hotel is de overdekte parkeermogelijkheid, de auto staat veilig binnen. Het centrum van Mulhouse is op loopafstand.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 16 oktober 2019

Het hotel ligt bijzonder praktisch voor onze doorreis. Efficiënte, vriendelijke en persoonlijke ontvangst, check-in en check-out. Kamer (403) is ruim genoeg, rustig, voorzien van veel werkruimte voor de pc, een 2 heel plezierige bedden. De badkamer heeft een prettige inloopdouche en is ook ruim genoeg. Goede geluidsisolatie. We hebben lekker gedineerd en uitstekend ontbeten. De auto en de e-bikes staan veilig in de afgesloten garage onder het hotel. Al met al een goede prijskwaliteitverhouding.

Datum van verblijf: oktober 2019
Beoordeeld op 30 september 2019

we zijn reeds verschillende keren in ibis filature geweest. het restaurant is flink achteruit gegaan, behalve het ontbijt. de bediening s morgens is zeer goed en vriendelijk, maar s avonds is het een puinhoop in dat restaurant, met vergissingen alom.
1 groot pluspunt is madame mounia aan de receptie. steeds bekwaam, vriendelijk, behulpzaam. een parel!
mn en mevr di mola

Datum van verblijf: september 2019