Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.085)
Beoordelingen filteren
1.085 resultaten
Waardering van reizigers
577
381
91
21
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
577
381
91
21
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.085 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2018

ieder jaar komen wij hier weer terug voor een paar dagen en hebben dit hotel in kwaliteit alleen maar zien groeien. Mooie nette kamer vriendelijk personeel. En dan het uitzicht vanuit de ontbijtruimte. Heerlijk ontbijten met een grandioos uitzicht over het meer en de stad

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Qwsaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bonotto, Direttore generale van Hotel Bonotto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2018
Google-vertaling

dear guests,
thank you 2 times: 1st because you come back every year and you can notice our improvements,
second, because you wrote the review wich is important to us.
we are simple and humble, but we do work daily with lots of passion and profesisonalism
in order to improve and make things better.
I HAVE A DREAM....
take care and hoping to see you next year
all the best
emanuele & team bonotto

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2018

Schoon hotel op slechts 600m van de veerboot. Zeer vriendelijk personeel dat goed Engels sprak. Ontbijt was ook goed, met gekookt ei, broodjes en cakes, en vers fruit. Internetverbinding was ook erg goed. We kregen ook twee flesjes water gratis in onze kamer. Kamer was wel wat aan de kleine kant en konden we wat geluiden van andere gasten horen vanuit de kamer.

Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Tan2Ted
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bonotto, Direttore generale van Hotel Bonotto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2018
Google-vertaling

dear teddy
thank you for your review.
we are glad you foud the accomodation up to your expectations.
from this year, in all rooms, you can enjoy the kattle too.
BONOTTO, THE BEST HAS YET TO COME
next time try our new offer: casa bonotto, 8 fully furnished apartments, 1 6 2 bedrooms flats.
sincerely
emanuele & team bonotto

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2017

Prima hotel met een goede service, fantastisch uitzicht over het meer en de stad vanaf het dakterras en de ontbijtzaal op de vijfde verdieping.
Prima uitgaanspubliek voor diverse restaurants en bezienswaardigheden.
Wij zijn hier al voor de zesde keer geweest en komen zeker nogmaals terug

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Qwsaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bonotto, Direttore generale van Hotel Bonotto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2017
Google-vertaling

dear guests,
thank you so much for yoru review but especially for your 6th visit.
this means lot to all of us: our policy focused on guests' satisfaction is working then.
BONOTTO, QUALITY, NOT QUANTITY
take care of yourself
sincerely
emanuele & team bonotto

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2017

Fijn hotel dichtbij de terrassen en het Gardameer.
Goed ontbijt in een verrassende omgeving; een dakterras met zicht op het Gardameer.
Mooie schone kamer met airco en en een balkon aan de straatzijde.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank janskej2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bonotto, Responsabile reception van Hotel Bonotto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2017
Google-vertaling

dear guests,
thank you for yoru review.
lake garda is beautiful all year round, but in summer time obviously you get the best out of it. with our hotel and hospitality we only try to make you feel great.
our semplicity is our strenght.
BONOTTO & DESENZANO: SUN, WATER, LIFE
all the best
emanuele & team bonotto

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2016

Het hotel lijkt op het eerste oog gezellig. De kamer is echter zo klein dat je met goed fatsoen je koffer er niet kwijt kan. Je kan net aan om je bed heen lopen. De minibar was leeg. De badkamer heeft een douchecabine waarvan je de deuren open moet laten als je jezelf wil omdraaien. De badkamerdeur met je sluiten als je van de wastafel gebruik wenst te maken.
Het dakterras bood een mooi uitzicht over het meer en het ontbijt was wel prima.
Voor de prijs van 360 euro voor twee nachten had ik echt veel meer verwacht. Geen aanrader wat mij betreft.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mammapuk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bonotto, Direttore generale van Hotel Bonotto, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2016
Google-vertaling


dear madame,
thank you to let us know your opinion wich is important to us.
probably your expectations were/are higher than our hospitality-
wich is, we rimind, a simple three stars.
the size of the rooms are quite different and our guests can choose them at the booking time upon their desire:
classic rooms, lake view rooms, superior rooms, comfort rooms.
about the price, it's a very delicate matter: could be high or little depending on the personal habits.
in addition, you came in a beautiful and super leisure destination during our TopTop season -right the mid of august (!) and the market makes the rate.
BONOTTO: WHAT YOU SEE IS EXACTLY WHAT YOU PAY FOR
i personally hope to have another chance to host you, during another time of the year and i'm sure you will change your idea about us.
all the best
grazie
emanuele & team bonotto

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken