Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.575)
Beoordelingen filteren
1.576 resultaten
Waardering van reizigers
897
404
163
69
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
897
404
163
69
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.576 beoordelingen
Beoordeeld op 8 februari 2018 via mobiele applicatie

In dit hotel wordt je super verwend!
Het ontbijt is een groot feest!
De kamers zijn helemaal top!
Je voelt je als een prinses.
Het heeft een prachtig dakterras met zwembad . Dit heeft een prachtig uitzicht over Viareggio!
Je kunt hier s’avonds heerlijk genieten van een cocktail of bbq.
Het is jammer dat je extra moet betalen voor het strand , dit loopt aardig in de kosten.
Maar dat is ook het enige minpunt ! Verder een aanrader voor de verwende vakantieganger !

Datum van verblijf: mei 2017
1  Bedank petrav254
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 december 2017 via mobiele applicatie

Fantastisch mooi statig gebouw dat in al zijn aspecten grandeur uitstraalt. Heel vriendelijk personeel, fantastisch ontbijt en een rooftop zwembad waar het heerlijk vertoeven is. Prijzige drankjes maar dat hoort er nu eenmaal bij als je kiest voor een top-hotel.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank jand390
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 november 2017

Mooie kamer met zeezicht. Supervriendelijke medewerkers. Fantastisch ontbijt. Verwarmd zwembad op vijfde verdieping. Vanuit dit prachtige hotel loop je zo de boulevard van Viareggio op.
We gaan zeker ieder jaar terugkeren voor een weekendje Viareggio, en we zullen dan zeker ieder keer in Principe di Piemonte verblijven.
Viareggio is trouwens prachtig in de zomer, maar absoluut óók in het voor- en najaar.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank JeannetteAML
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 september 2017

Dit mooie gebouw kon ook een mooi hotel zijn.
Aan de receptie is iedereen zeer vriendelijk.
Na een nacht in een klein kamertje vroegen wij een grotere kamer; en dat kon ook voor de volgende 4 dagen.
Het zwembad is piepklein en ondiep, met weinig zitruimte.
Het ene restaurant heeft weinig keuze, is duur , en het tweesterren restaurant is onmenselijk duur. Heel oude fietsen kunt ge gratis gebruiken. Ook een gemiste kans.

Kamertip: Tweed verdieping was rustig
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank herminemeekers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2017 via mobiele applicatie

Grand hotel Principe di Piemonte bezocht tijdens onze trip door Toscane. 4 dagen genoten van de luxe van dit hotel. Kamer op 5 de verdieping met eigen dakterras. Voortreffelijk. Wat een uitzicht. En super modern ingericht. Hier was ook het zwembad en whirlpool op het dak aanwezig. Heerlijk relaxen onder genot van een cocktail. Werkelijk genieten en super bediening aan de bar. Zowel ontbijt als diner a la carré in het restaurant op begane grond waren prima. Bediening erg goed en zeer uitgebreid ontbijt.
Ook een avond in het ** Michelin restaurant gegeten op het dak van het hotel. Het specialiteiten menu was erg goed. De a la carte gerechten prima maar niet uitzonderlijk en niet in verhouding tot de prijs. Combi van specialiteiten menu en wijnarrangement was verrassend goed. Prijs redelijk hoog wat je van een dergelijk restaurant mag verwachten. Parkeren in prive garage is perfect. Ook de sauna en wellness is prima verzorgd.

Aandachtspunt de beachclub ondergebracht bij beachclub Excelsior. Staat niet in verhouding tot kwaliteit van het hotel. Dat is jammer. Verwachting was hoog voor de eigen beachclub van hotel Piemonte. Maar hier werd geen zaken mee gedaan sinds enkele maanden. Excelsior is een basic beachclub. Zeker geen ***** sterren waardig.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ben T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken