H en S
Blankenberge, België

Prachtig hotel, vriendelijk personeel, matig ontbijt, te duur

Beoordeling van Hotel Vis à Vis
4,0 van 5 bollen4 jul 2024 beoordeeld
De locatie van dit hotel is uniek. prachtig uitzicht, mooi zwembad en rooftop bar. Mooie nieuwe suite Levante. Goed bed en zeer rustig.
Minpuntje : de lokalisatie van de airco's : rechtstreekse koude luchtstroom op het bed, dus onmogelijk daarmee te slapen. Wel opgelost door de tussendeur open te laten en enkel de airco van het salon aan te zetten.
Hoewel algemeen ruim aanbod ontbijt, toch enkele belangrijke minpunten voor een viersterren hotel : naast wit toastbrood slechts één soort matig bruin brood : geen assortiment broodjes (enkel ondoorbakken kleine bolletjes). Geen vers sinaasappelsap (alleen tegen extra betaling van €6 ...!) en enkel industriële minipotjes jam van slechte kwaliteit. Wel veel zoete koeken, charcuterie, fruit en yoghourt.
Extra pluspunt : lift van de straatkant tot inkom hotel.
Algemeen besluit : te prijzig hotel
Datum van verblijf: juni 2024
5,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Gereageerd 26 jul 2024
Beste paardje,

Hartelijk dank voor het nemen van de tijd om deze review te schrijven.

Het spijt ons te horen dat we niet volledig aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Bij Hotel Vis à Vis streven we ernaar om elke gast een superieure service-ervaring te bieden; uw feedback is dus erg belangrijk voor ons.

Wij zijn erg geïnteresseerd in uw feedback. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening evalueren en zo de kwaliteit van onze dienstverlening verbeteren.

Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons deelt en hopen dat u ons de kans geeft om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn.

0.2 km van Hotel Vis à Vis
logo/insegna
Huisdieren ok
Meer hotels in Sestri Levante bekijken
Beoordeeld op 19 juni 2024

De zichten zijn onwaarschijnlijk mooi. Atmosfeer en bediening zijn geweldig gastvrij. Ontbijt, maar eten in het algemeen top! Prachtige wijnkaart met zeer goed advies. Zwembad is zalig. Het leuke is ook dat je een paar stappen verwijderd bent van een heel leuk centrum van Sestri waar leuke winkels, bars enz zijn. Volop gelegenheid om in de zee te zwemmen, ofwel in een kleine baai ofwel aan het grote strand.
Fantastisch verblijf gehad.

Datum van verblijf: juni 2024
  • Reistype: Reisde alleen
Responsabile Relazioni Clientela Hotel Vis à Vis , Marketing van Hotel Vis à Vis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juni 2024

Beste J156ZApauld,

Hartelijk dank voor deze prachtige review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat u een heerlijk verblijf heeft gehad.
Wij kijken er zeker naar uit om u binnenkort nog eens te mogen verwelkomen in ons hotel en in het prachtige Sestri Levante & Portofino Coast.
Wij wensen u een hele mooie dag toe!

Guest Relations

Beoordeeld op 14 april 2024

Wat een geweldig hotel en wat een hemelse omgeving! We kregen zomaar een upgrade waardoor we een riante dubbele kamer hadden met uitzicht op zowel de Stille Baai als het achterland van Sestri Levante. Wat een feest! Rondom bergen, Italiaanse huizen en zicht op zee. Het hotel ligt op loopafstand van de Stille Baai. We hebben ontzettend genoten. De service is perfect. Het ontbijt is uitbundig, de verse cappuchino's en de aperitivo's met lekkere hapjes hebben we van gesmuld. En iedereen is zo vriendelijk en de sfeer zo gemoedelijk. We zijn er nog stil van. Dank jullie wel!

Datum van verblijf: april 2024
Responsabile Relazioni Clientela Hotel Vis à Vis , Marketing van Hotel Vis à Vis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2024

Beste jacquelinesO1991EN,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring bij Vis à Vis Hotel te delen en voor uw vriendelijke recensie.

We zijn erg blij om te lezen dat u ons hotel en Sestri Levante zo leuk vond.

Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 11 september 2023

Een uitstekend hotel met een perfect restaurant.
Personeel is bijzonder behulpzaam en erg vriendelijk
De bediening is aanwezig maar alles verloopt geruisloos.
Het uitzicht is formidabel, adembenemend. Vooral de zonsondergang vanuit de Skybar.
Ook het ontbijt is super verzorgt, alleen maar lof over Hotel Vis a Vis

Datum van verblijf: september 2023
Responsabile Relazioni Clientela Hotel Vis à Vis , Marketing van Hotel Vis à Vis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2023

Beste BennoG123,

Hartelijk dank voor uw verblijf in het Vis à Vis hotel en voor deze positieve recensie.

Wat fijn dat u zo genoten heeft van uw verblijf! Fijn om te weten dat u tevreden bent over al onze medewerkers, wij zijn echt trots op ons werk!

Nogmaals bedankt voor uw positieve beoordeling en wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in Vis à Vis Hotel.

Beoordeeld op 11 augustus 2023 via mobiele applicatie

De locatie van dit hotel is supermooi. Je zit boven op een berg en dan ook precies op de punt zodat je een prachtig uitzicht hebt over het dorp en de hele kust tot aan Portofino. We hadden een junior suite geboekt aan de kant van het dorp. De bovenste verdieping is een rooftop restaurant met de prachtigste uitzichten en zonsondergangen. Ook het zwembad bevindt zich op deze verdieping en is voorzien van een bubbelgedeelte. Er zijn voldoende ligbedden voor de gasten. Het restaurant serveert voornamelijk gerechten met vis en zeevruchten. Het ontbijt is compleet te noemen, maar de ontbijtruimte wat tevens het restaurant is mag wel een opfrisbeurt gebruiken. De zware blauwe aankleding is redelijk gedateerd en past niet bij de uitstraling van het hotel. Parkeerplaatsen zijn voldoende aanwezig, maar voor de wat minder zekere chauffeur kan het een uitdaging zijn om te parkeren, maar hulp is altijd aanwezig vanuit het personeel dat erg attent is en behulpzaam.

Kamertip: Het vinden van het hotel via je navgiatir vereist dat je het adres exact ingeeft inclusief huisnummer.
Datum van verblijf: augustus 2023
Responsabile Relazioni Clientela Hotel Vis à Vis , Marketing van Hotel Vis à Vis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2023

Beste toineb965,

Hartelijk dank voor uw verblijf in het Vis à Vis hotel en voor deze positieve beoordeling.

Wat leuk dat je zo genoten hebt van je verblijf! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service van al onze medewerkers.

Nogmaals bedankt voor uw positieve beoordeling en we hopen u weer te mogen verwelkomen in Vis à Vis wanneer u terugkeert naar Italië.

Beoordeeld op 20 oktober 2022

Mooi hotel, prima kamers. Zeer vriendelijk personeel. Mooi dakterras om een drankje te nemen en te genieten van het adembenemende uitzicht over het stadje, de baai, de zee en het berglandschap. Heerlijk ontbijt in het restaurant van waaruit ook weer een geweldig uitzicht.
Na overnachting voor het werk zeker ook een plaats om nog eens vakantie te vieren.

Datum van verblijf: oktober 2022
Responsabile Relazioni Clientela Hotel Vis à Vis , Marketing van Hotel Vis à Vis, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2022

Beste Geraldvolvo,

Hartelijk dank voor uw lovende review en bezoek aan het Hotel Vis à Vis. Wij zijn blij dat u van elk aspect van uw verblijf genoten heeft.

Wij kijken ernaar uit u een volgende keer weer te mogen ontvangen. Ons romantische terras wacht op u!

Met hartelijke groet,

Namens team Vis à Vis,