Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (777)
Beoordelingen filteren
777 resultaten
Waardering van reizigers
462
229
50
26
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
462
229
50
26
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 777 beoordelingen
24 januari 2016 beoordeeld

Hoewel mijn kamer opzich prima was, niet bijzonder, is de rest van het hotel zeer mooi.
Prachtig uitzicht over de baai vanuit de bar en restaurant. Een zeer ruim aanbod tijdens het ontbijt. Mooi zwembad, ga zo maar door.

Verbleef: april 2015, reisde met vrienden
Bedank JulietteSchuurmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2015 beoordeeld

We hebben niet in dit hotel geslapen maar zijn in de bar boven iets gaan drinken. Als je in Sestri bent moet je dit zeker doen. Drankjes zijn niet goedkoop maar het uitzicht is prachtig. Ga in het hotel met de lift omhoog, het is mogelijk om alleen iets te drinken.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Nandi123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de tweede keer in dit hotel. Wel wat prijzig geworden in vergelijking met 3 jaar geleden. Toch de pluspunten: zeer vriendelijke bediening, prachtig uitzicht en een prettig rustig zwembad. De sfeer is zeer relaxed, ideaal op vakantie.

Verbleef: juni 2015, reisde met vrienden
Bedank Lilian V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2014 beoordeeld

Dit hotel heeft een heel prachtig uitzicht over de baai. De kamers zijn net maar wel wat verouderd.De badkamer is heel, heel klein. Voor deze prijs zou het groter mogen. Het eten is lekker en de bediening heel vlot. Wanneer je er verblijft in het weekend is er heel dikwijls een feest (trouw...) waardoor de hotelgasten benadeeld worden. Het diner is dan te laat of de hotelgasten worden in een hoek gedreven zodat ze niet van het uitzicht kunnen genieten of waardoor ze heel dicht op elkaar zitten. Dit zou toch mogen vermeld worden bij boeking.

Kamertip: Kamer met zeezicht vragen en liefst zo hoog mogelijk.
  • Verbleef: juli 2014, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Brigitte D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Tweede keer dat we in dit hotel voor een paar dagen verblijven.
Wederom uitstekend. Dit jaar met zijn vieren, twee kinderen, een grotere kamer. Gelukkig want vorig jaar was het echt te krap. Iets om bij de boeking rekening mee te houden. Locatie is super. Je bent zo in het dorp en aan de boulevard. Uitzicht is fantastisch en personeel, dezelfde als vorig jaar, nog steeds erg vriendelijk en behulpzaam.
Badkamers zijn echter wel aan renovatie toe. Douchen is een uitdaging in dit hotel. Welke kamer je ook hebt.
Vandaar een iets lagere scoren.

Verder blijft het een aanrader. Ook de plaats.

Verbleef: juli 2014
Bedank Marco U
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken