Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (658)
Beoordelingen filteren
658 resultaten
Waardering van reizigers
309
280
49
9
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
309
280
49
9
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 658 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2017

Prima hotel: ruime schone kamers, goed ontbijt. Geen zwembad,centraal gelegen, Parma goed te bereiken. wil je in tuin uitrusten of bij zwembad zijn dan is dit niet de juiste plek.
Overigens waren de termen dicht tijdens mijn (doorgaande reis) bezoek.
Voor doorgaande reis prima hotel: late arrival en vroeg vertrek prima te doen: zo weer op snelweg verder naar het zuiden.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde alleen
Bedank rhf284
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jessica c, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Elite, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you very much for choosing our hotel for your stay and thank you for the ggood review.
We are glad that you appreciated the rooms, the location and the garden.
You're right the Terme Berzieri were closed during your stay, but we have some other alternatives with Thermal water: a Thermal swimming-pool only 100 m from the hotel and two other Spa center with Thermal water and Whirlpool a few hundred meters far away.
Thank you for mentioning the late arrival and early departure! We have a night portier and the reception is open 24h. Our staff do its best to answer to the requirement of our guest: Breakfast is ready at 7:30, but of course we can do an espresso or a cappuccino even earlier!
We hope you'll come back soon again for a longer stay and the reception staff can suggest you some thermal treatment or spa.
Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2017

wij hadden een mooie kamer met balkon en de airco konden we zelf regelen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Er was een tuin met zitgelegenheid in de zon en in de schaduw. Het ontbijtbuffet was goed en werd regelmatig aangevuld.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank henkb211
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jessica c, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Elite, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you for choosimg our hotel for your holiday and thank you very much for your good review.
We are glad that you appreciated the room and the air condition (in the summer it is necessary). Thank you to mention the courtesy and helpfulness of the whole staff.
We hope you enjoyed our garden and the location and we hope you'll come back soon again!
Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 mei 2016

Het inchecken verliep prima! Auto veilig geparkeerd in de parkeergarage bij het hotel. Het restaurant op de eerste verdieping is een aanrader, bijzonder lekker dagmenu tegen een zeer goed prijs van € 18 p.p.

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank rhaver_456831
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jessica c, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Elite, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juni 2016
Google-vertaling

Dear guest,

thank you for choosing our hotel for your stay in Salsomaggiore and for the good review!

We are happy and glad that you appreciated the restaurant and the menu of the day and the parking in our garage.

We hope that you'll come soon again!

Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2015

Goed hotel en uitgebreid ontbijt
Goed geslapen en vriendelijk personeel. Gied verstaanbaar in het Duits.
Leuke locatie dicht bij het centrum.
Goede parkeerplaats vlakbij het hotel.
Wifi goed werkbaar.


Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank fransv491
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jessica c, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Elite, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2015
Google-vertaling

Dear guest,

thank you for choosing our hotel and for the good review. We are pleased, that you could appreciate our hotel, our welcoming and services!
As you wrote, we are near to the town center, the guests can let the car in our free parking or in our garage (Euro 8,00) and take a walk in the pedestrian street. We are happy that you tried our sweet and salty breakfast.

We hope you'll come back soon for a short or a longer stay in our hotel.

Thank you and best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2015 via mobiele applicatie

Vlakbij het centrum, park en openbaar buiten zwembad. Kamers zijn ruim en modern ingericht. Met airco en was in juli geen overbodige luxe. Restaurant was goed. Vaste menuprijs van EUR 18 voor een typisch Italiaans diner. Ook genoeg keus voor mijn kinderen van 4,7 en 8. Die vonden het eten ook goed. Goede prijs kwaliteit. Personeel was aardige en behulpzaam.

Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde met familie
Bedank Dizzleawizzle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
jessica c, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Elite, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

thank you for choosing our hfor your stay and for the good review. We are glad to hear that you appreciated our welcoming, our restaurant and the rooms.
Of course we have services as air conditioning and minibar in the rooms (it can be quite hot in the summer!).
We hope you are going to visit us again!

Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken