Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vakantie 12 dagen”
Beoordeling van Hotel Abner's

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
Hotel Abner's
Beoordeeld als nr. 92 van 289 hotels in Riccione
11 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel goed verblijf. Zeer goede keuken, heel uitgebreide antipasti, keuze uit 4 voorgerechten en 4 hoofdgerechten. En je kan altijd nog iets anders vragen. Vriendelijk personeel. Wel dure parking 20€/dag

Verbleef: Juli, 2017, reisde met familie
Bedank Gwen P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elena S, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Abner's, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Gwen, thank you for staying at Hotel Abner's and for sharing your review. We're glad that you enjoyed our cuisine and that our staff proved to be friendly and helpful.
We look forward having you as our guests again the next time you'll be visitng Riccione; in the meantime, we send you our best regards!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (134)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 134 beoordelingen

9 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: Juli, 2017, reisde met familie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elena S, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Abner's, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: Mei, 2017, reisde met familie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elena S, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Abner's, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 mei 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: Januari, 2017, reisde met familie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elena S, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Abner's, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 januari 2017
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elena S, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Abner's, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juli 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Riccione bekeken
op 0,9 km afstand
Hotel Ambassador
Hotel Ambassador
nr. 35 van 289 in Riccione
381 beoordelingen
op 1,2 km afstand
Hotel Lido Europa
Hotel Lido Europa
nr. 104 van 289 in Riccione
250 beoordelingen
op 0,8 km afstand
Hotel Majorca
Hotel Majorca
nr. 56 van 289 in Riccione
501 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1,9 km afstand
Hotel Adlon
Hotel Adlon
nr. 9 van 289 in Riccione
554 beoordelingen
op 0,7 km afstand
Hotel des Nations
Hotel des Nations
nr. 24 van 289 in Riccione
474 beoordelingen
op 1,2 km afstand
Hotel Tiffany's
Hotel Tiffany's
nr. 29 van 289 in Riccione
675 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel Abner's geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel Abner's

Adres: Lungomare della Repubblica 7, 47838 Riccione, Italië (Voorheen BEST WESTERN Abner's Hotel)
Locatie: Italië > Emilia-Romagna > Province of Rimini > Riccione
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Suites Zwembad
Stijl hotel:
Nr. 25 luxe hotel in Riccione
Prijsklasse: 65 € - 487 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Hotel Abner's 4*
Aantal kamers: 60
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Hotel Abner's met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Best Western Riccione
Riccione Best Western

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding