Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (366)
Beoordelingen filteren
366 resultaten
Waardering van reizigers
228
106
24
4
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
228
106
24
4
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 366 beoordelingen
Beoordeeld op 13 juni 2017 via mobiele applicatie

Op een rustige locatie ligt dit heerlijke hotel, personeel doet echt heel goed hun best om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken . 5⭐️is echt verdient. Het hotel heeft 2 mooie zwembaden en de kamers zijn ruim en netjes .

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Diana W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Parco32, Receptionist van Relais Parco Cavalonga, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juli 2017
Google-vertaling

Dear customer,

this comment helps us to focus even more in what we are doing, that is to give the best possible experience to our dear guests.

We are therefore sure that we will see you soon in Relais Parco Cavalonga.
Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2016 via mobiele applicatie

Het hotel ligt prachtig in de heuvels. We kwamen pas om 2 uur s nachts aan maar we werden keurig opgewacht. De kamer is groot en zag er erg goed en verzorgd uit. De badkamer was heerlijk. Het enige minpunt was dat het bed hard is. Buiten hadden we nog een klein terrasje met een paar stoelen waar je 's avonds heerlijk naar de sterren kan kijken.

De twee zwembaden zijn ook dik in orde. Verwacht geen toeristisch zwembad: het heeft niet een bar waar je drinken of eten kan halen. Dat dien je zelf te regelen (wat prima kan, gezien er in de buurt een grote supermarkt zit). Er is wel een vrouwtje die je kan vragen voor drinken tegen betaling en in de ochtend kun je aangeven dat je wil lunchen bij het zwembad. Ze komen het dan netjes brengen naar waar je op dat moment op het park zit.

Het ontbijt is dik in orde, al was het iedere dag hetzelfde. Dat is het enige minpunt. Maar dagelijks hadden we bergen aan fruit, croissants, goede koffie, cake'jes en meer. In de ideale wereld zou bij het ontbijt ook de restjes van het avondeten worden aangeboden, want dat was heel erg lekker. Zo lekker, dat ik het zo 's ochtend weer zou eten.

Het is wel aan te raden dat je met een auto naar dit hotel gaat. Zonder auto is het erg afgelegen.

Al met al een van de beste hotels waar ik in heb mogen verblijven.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Misha023
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Parco32, Responsabile reception van Relais Parco Cavalonga, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2016
Google-vertaling

We want to thanks you for your positive comment .
The Garden Deluxe room is definitely the best Swite in the Hotel with beautifull large bedrooms overlooking the beautiful Ragusa countryside and the Mediterranean sea far away and permits you to enjoy th privacy that you require.
The bar service at the pool has been activated and permits our guests to enjoy a refreshment during your sunbathing.
For breakfast we usually propone the best of our local products.

We hope to see you again.
Kind regards
Relais Parco Cavalonga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 november 2015

Heerlijke week gehad! Super relaxed, ruim appartement met megatrots terras na gratis upgrade! Zelfs 2 zwembaden. Leuk en gezellig personeel. Mogelijkheid tot lekker diner, goed ontbijt. Vanuit hier uitstapjes gemaakt, genoeg te doen in de omgeving.

Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 348susan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2015 via mobiele applicatie

Klein maar ruim aangelegd en fraai gelegen resort. Ons appartement Ibla was ruim met een groot terras met mooi uitzicht. Elke slaapkamer met eigen badkamer. De inrichting van de huiskamer was echter kaal en ook het terras meubilair stelde niet veel voor. Gezelligheid moet je dus buiten de deur zoeken. De keuken was vrij basic, maar OK. Bij aankomst is er geen basisvoorraad aanwezig, maar er is een grote supermarkt op 10 minuten rijden. We hadden alleen buiten op het terras (middelmatige) wifi. Achteraf wel prima, want anders komen de pubers hun kamer niet uit. Wel goede wifi bij de receptie. Het resort is een prima uitvalsbasis voor verrassende plaatsjes als Ragusa en Modica. Ook dagje/nachtje Agrigento (2 uur) gedaan. Voor een wandeling in de Cave d'Ispica of golf op Donnafugata was het helaas te heet en onze culturele uitjes deden we vanwege de hitte pas vanaf 18.00 uur gekoppeld aan eten in de stad. Prima en goedkoop. De dichtstbijzijnde stranden zijn in de zomer vies en overbevolkt, maar er zijn 2 prima zwembaden. Geen overbodige luxe want het grootste was vaak in gebruik door luidruchtige Nederlandse en Duitse kinderen, die bij het hotelgedeelte was rustig.
Het personeel is aardig, behulpzaam en spreekt goed Engels. Problemen oplossen is echter moeilijk voor ze en de manager zit in Rome. De airco werkte bij aankomst op zaterdag niet en kon niet op zondag worden gerepareerd. Na veel ergernis konden we zondagnacht in 2 hotelkamers terecht. De vaatwasser werkte ook niet. Die kregen ze de hele week niet aan de praat. Wellicht pech, maar al met al wat mixed feelings. De prijs/kwaliteit verhouding is goed en als je uit bent op een luie week met een beetje cultuur weet ik niet of je iets beters vindt in deze regio.

Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank GuidovanReijen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Parco32, Receptionist van Relais Parco Cavalonga, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2015
Google-vertaling

Dear Customer,

we are very happy when the clients who has visited our Relais give us suggestions how to improve. We are very sorry about the dishwasher, unfortunately sometimes unexpected problems can happen, when they do we try to do our best to solve them. Thank you for valuing our place and our Staff.
We really hope to see you again in Relais Parco Cavalonga for a relaxing holiday!

The Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2015

Leuke kamers, ruim, groot domein, leuke zwembaden
Goede restmogelijkheden 3x per week
Resort wat afgelegen, men moet toch al 15min rijden om in de bewoonbare wereld te komen
Goede adviezen aan de receptie

Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Johan J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Parco32, Receptionist van Relais Parco Cavalonga, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2015
Google-vertaling

Dear Customer,

thank you for the nice comment here on TripAdvisor. It is a great honor for us to know how was our customers holiday. Yes, as you have suggested in order to fully enjoy the area here it is a good idea to rent a car.

Looking forward to have you here again in our Relais for your next holiday!

Best regards,
The staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken