Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dineren”
Beoordeling van Ristorante Da Gianni

Ristorante Da Gianni
Geclassificeerd als nr. 1 van 125 Restaurants in Portoferraio
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
30 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij vonden het erg tegenvallen. Het eten was wel oké, als je van vis houdt. Op de kaart hebben ze maar 2 hoofdgerechten in vlees. Omdat het blijkbaar een gewild restaurant is, staan er gewoon mensen in de rij te wachten waar je daardoor het gevoel krijgt alsof je wordt opgejaagd! Verder krijg je vooraf een soort van apertive in de vorm van een mini bruschetta wat de bediende geeft als “present” bij de rekening bleek dat je daar gewoon voor moest betalen! Belachelijk!! Helaas, dit restaurant voor ons niet weer..

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank MaaikeLJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.492)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.492 beoordelingen

6 november 2017 beoordeeld

Je hebt echt even de kaart nodig om bij Gianni te komen. Maar het is de moeite waard. Veel Italiaanse families en weinig toeristen. Eten van uitzonderlijke kwaliteit

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Downer1949
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden niet gereserveerd maar er was toch een plekje binnen voor ons. We werden goed geholpen en hebben heerlijk gegeten. Wel veel schaaldieren, erg gericht op vis, maar het was werkelijk heerlijk! We kregen zelfs nog een glas wijn gratis! Echt top!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Rachel d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor de lunch kwamen we zonder te reserveren aan bij dit restaurant. We waren met 11 volwassenen en 4 kinderen, het was geen probleem. De gastheer vertelde vol passie over het eten en de dagvangst. Het leek een familiebedrijf met een o.a. oude dame in de keuken. Het eten was heerlijk. Absoluut een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2016
Bedank Meikje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juni 2016 beoordeeld

We zijn hier terechtgekomen na het lezen van het groot aantal positieve beoordelingen op TripAdvisor en zijn zeker niet teleurgesteld geweest.
Het restaurant dat gelegen is op het einde van een steegje is wel moeilijk te vinden. Mooi gezellig terras. Binnen is het eenvoudig ingericht. De bediening, hoofdzakelijk door de vriendelijke patron en zijn vrouw is uitstekend. Het eten is super. Er heerst een gezellige Italiaanse sfeer.
Zeker een bezoek waard.

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank GVZ1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Ristorante Da Gianni bekeken, bekeken ook

 

In Ristorante Da Gianni geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding